MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 arkadaşlar dakka bir gol bir oldu. WAMP'ı indirdim kurdum. "Parse error: parse error in C:wampwwwLeviesForumProjectregscr.php on line 19" diye bir hata alıyorum browserda. 19. satıra baktım, değiştirdim, sildim, en son bütün php kodunu sildim bi tek ana tag leri bıraktım hala aynı hatayı veriyor. line 19 diye. bilen vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi o senin dosyanda bi hata olmuş. Ordaki kodları göstermeden bişey yapamayız ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kitleyin abi konuyu kapatın ahah atıcam kendimi şurdan. yanlış yere save ediyomuşum 1 saattir dosyayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kullandigin yazilim kaydettigini saniyor olabilir ama sen kaydetmemis olabilirsin. Kapatip, cache temizleyip tekrar bi dene istersen. Kullandigin editorun cache'inden bahsediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 MrLevie said: kitleyin abi konuyu kapatın ahah atıcam kendimi şurdan. yanlış yere save ediyomuşum 1 saattir dosyayı sdf. Bunu dicektim de hakaret gibi diye demedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bağa mı didin=) auhah rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahaha olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yep hepimizin başına gelmiştir dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ben bi gun fonksiyon basina gittim $ koydum. Haliyle calismadi bi turlu. Sonra getirdim kodu buraya falan yazdim. Boyle saatlerce inceledik paticik olarak. Cozemedik falan. ehahah. Arasak buluruz bile de ugrasmayalim hic =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Vista Basic kurulu bilgisayarda değiştirmeye niyetim yok, ama wamp xamppları düzgün kullanamıyorum. en son wamp yüklü o da startupta açılmıyor galiba, ben açıyorum elle sonra da skypeı kapatmazsam servera erişiyor galiba (çünkü açılmadı yazmıyor) ama boş sayfa veriyor. skypeı kapatınca geliyor. kullanabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 skypela ayni portu kullandiklari icin oyle oluyo, portu degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi skype 80i mi kullanıyo kesin bu mu sebep acaba kullanıyosa ayıp değil mi? evet googleladım 80miş ben de bu kadar saçma değildir diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ana portu başkaymış ama alternatif olarak onu da kullanıyomuş bazen. hatta demin kardeşçe çalıştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 valla bende de try port 80 muhabbetini deneyince might be skype demişti. o yüzden direk skype ayarlar içinde "use port 80 as alternative" tarzı bi hede var onu kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xampp kur bence sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arkadaşlar mysql_fetch_array() fonksiyonunu kullanıyorum ama recordsetin sonuna geldiğinde break yapması gerekiyor. fekat feof tarzı bir kullanımı fopen() fonksyonu olduğu zaman kullanabiliyorum. recordsetin sonunu nasıl gösterebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BUMP! soru var ahalehoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sonundan kastın ne? while ( $row = mysql_fetch_array($source) ) {} diye kullanılıyodu en son hatırlamama göre. $row[] = ... diye yaparsan arraye atarsın kayıtları, arrayin de eleman saysını count() ile getirip son elemana count'un 1 eksiğinci array elemanıyla ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mysql_fetch_array() her çağrılışında bi sonraki recorda geçio ya. en sona geldiğinde loopu durdurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 zaten querrynin sonuna kadar gidiyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 while ( $row = mysql_fetch_array($source) ) {} bu durur işte ;) eğer recordun sonuna geldiyse zaten NULL return eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 iyi de while loopunun içinde. while ı durdurmak için. dur ya ben kodu yazayım. $row = mysql_fetch_array($nameandpass); while(1) { if( $row['ACC_NAME'] == $user_name && $row['ACC_PASS'] == $pass_word ) { echo "u r awesome"; break; } if( $row['ACC_NAME'] != $user_name && $row['ACC_PASS'] != $pass_word ) { echo "Username or password wrong"; $row = mysql_fetch_array($nameandpass); } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kanka naaptın sen loginleri öyle kontrol ettiremezsin sql sorgusundan kontrol ettirecen SELECT * FROM members WHERE acc_name='$acc_name' AND acc_pass='$acc_pass' diye bütün tabloyu çekip phpde loop içinde mi kontrol ettirion, olmaz öle =) edit: hani olur da aşırı düşük performans, 100.000 üyen olduğunu düşün ölür makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hadi yaw=) euheh ne bilim olm yeni öğrenioz=) ASPde buna benzer bi loopla yapmıştık ordan kaldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yaw bana detaylı ve kolay öğretebilcek bi PHP tutosu lazım. w3schoolsla olmuo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar