smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Efendim ayıptır söylemesi, dün akşam/bu sabah(tam bilemiyorum, malumunuz rüyalar kısa sürer, hatırlanmaz falan) rüyamda; hayatımda hiç, konuşmadığım, görmediğim "Emaleth" hanım/abla'yı gördüm. (tama daha önce cs veya aoe rüyaları görüleriblir ama onları oynadım) neden nasıl bilmiyorum ama anlatmayı şart bildim.. _________ I x I I I --------k--- şeklinde bir oda (k=kapı, x insanların bulunduğu yer, ayrıca x'in yanında ki düz çizgide cam kenarı) ki kendisi benim okulda ki sınıfım (!) oluyor.. ema apla ve tanımadığım hatta göremediğim hatırlamadğım iki ikişi x noktasında duruyorlar ve bende kapının dışındayım ema apla gitarla oynuyor ama gitar benim (ki gitar la hiç alakam olmamıştır haatım boyunca.. hiç bir müzik aletini elime müzik aleti şeklinde göremessiniz) neyse ema apla içerden sesleniyo. "mert (benim adım) senin bütün tesisatı öğrendim" (tesisat kelimesi bana biraz zorluk yaratsa da) "eee şey benim tesisat zordur.. yani şey bir orda dır bir burdadır" gülüyoruz flana "ama tesisat zor bi kelime" diyorum neyse tekrar dönüyorum kendi işime gen ema apla sesleniyo "ya mert pırıl teyzeyi(annem olur) çağırıyım istiyorsan" "yaw nooluyoruz kim analtıyo bunalrı san yanında sadece edi ve unity var. onlarda beni tanımıyo ki" diyorum ve odanın içine kafamı uzatıyorum. edi ablayı ve unity abi ile ilişkiminde ema apladan farklı olmadıgını soyleyeyım (yannızca edi aplanın resmını albumde gordum, sesını de radyoda duydum) neyse bu olay tamamen gerçektir.. neden? nasıl böyle birşey oldu bilmiyorum? ben deliriyor muyum? onuda bilmiyorum? açıkçası iki gündür soğuk almışım üstüneze afiyet biraz ateşim filanda(dun yoktu aslında) vardır acaba ondan mı onuda bilmiyorum? yani anlatmassam ayıp olur diye düşündüm anlattım.. umarık "maynagh'a bak" şeklinde bir tepki vermessiniz ;) Saygılar.. not:ema,edi ve unity'e ne diyeceğimi bilemiyorum herhal bişey demem gerek ama ne diyeceğimi bilmedeim...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 biz buna kafayı patıcıkle bozmak dıyorus. ruyanda bıle patıcıkte kı sahısları ve olayları gorursun :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Günde kaç saat harcıyorsun burada? :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 wallahı az.. 1 saat maksımum nete girince kontrol ederım o kdr.. bazende boyle yazıyorum uzun uzun okdr..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Harbiden abi neden Ema gizliyor kendini bizden?Kedi bile gizlememişken.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 töbe...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Öehh o kadar kıro olacağına zannetmiyorum paticikte. Yanılıyor muyum?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yok zamanında ilk kız geldiğinde buraya ( emadan sonra adı angelica tarzı birşeydi) kız yaklaşık kendisine 100 tane o içerikli mesaj geldiğini söylemişti ama sanırım accountu fake idi o kızın her kim yaptıysa. Neyse öyle bir olay oldu kısacası bakma sen bu çok seviyeli forum insanlarına :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 YOk yani öyle biro layla karşılaşıyorsa resmini göndermemesi normal tabi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tek çözüm X işareti(Explorer köşesindeki.)[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Dresquin, 24 Temmuz 2004 13:26 tarihinde demiş ki:"abla beee, bi kere beee" şakası bile çok çirkin!!! böyle tepkiler alınabileceğini bilseydim açmazdım bu topici abi... benım amacım asla ema'yı yargılamak yada "nıe tanıtmıyosun" dmek degıl abazanlık tanda cataladıgım yok... pufffff :hrr:[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: RamsesII, 24 Temmuz 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Harbiden abi neden Ema gizliyor kendini bizden?Kedi bile gizlememişken. Sokaklarda rahat yürümek istio heralde. Bkz.Tarkan :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mert evinize en yakın psikolog nerdeydi? :)[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bana bişey demen önemli değil... böyle birşeyin şakası bile yapılmaz.. yada en azından benım hoşuma gitmiyo.. illa yapıcam diyosand a biraz kapalı yap.. yanı acık acık yazmaya gerek yok.. dresq bılıyorum kasti olarak yapmadıgını ama dayanamıy kusura bakma..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Fırtına yaklaşmakta :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar