Thugsta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ekran kartı Ati yönetim merkezinde (Catalyst Control Center) Radeon x1600/x1650 series diye geçiyor.Bende ekran kartı driver'ını güncellemek istiyorum ama hangisini sececeğimi anlamadım çünkü sitede hem x1600 series var hem x1650 series.Hangisini seçip yüklemem lazım? Ayrıca bildiğimiz bişey silmeden üstüne mi yüklüyoruz driverı? Edik: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.10&lang=Turkish x1650'yi seçtiğimde şu sayfa açılıyor.Şunu mu yüklüyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 1650 diyorsa onu seç. direkt üzerine yüklüyorum ben sen de öyle yapabilirsin. hatta ek bilgi de vereyim: ATI'ın tavsiyesi, ilk önce ekran kartıyla beraber verilen cd'yi kurduktan sonra güncellemeyi yüklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benim de problemim var ati driverlariyla, indiriyorum, aciyorum, unpack filan yapiyo, dil seciyorum install diyorum sonra ariza verip kapatiyo kendini. driver yukleyemiyorum anansni satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Deneylim bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 laptop'a kurmayi deniyorsan sadece extract edip birakir. ATI mobility modder var onu kur. Zaten sitesinde ne yapacagin nasil olacagi yazili orda daha iyi anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar