Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 şimdi sizden telefonunuzu nokia pc suite ya da ovi suite 2 kullanarak yedeklemenizi istiyorum. evet. kaç zamandır aklınızdaydı, üşendiniz, boşverdiniz. en azından rehber ve takvimi yedekleyin, 2 dakika sürmez. sonra, ama çook sonra, bu topiğe gelip, iyi ki demişsin de yedeklemişsin eter'im, hayatım kayardı o yedekler olmasa, diyeceksiniz. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 evet nokia değil telefonum. baktım ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 motorola kullanıyorum bakabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 seleme. sony ericsson kullanıyorum. 5 yıldır aynı telefonum var hiç yedeğini almadım hiçte kayıp yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 zengin olmak zor mu anlatsana biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar