abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gelin oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 birisi bu: diğeri de bu: artwörk bunlar tabiiki. Daha çıkmasına çok var bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oo scorpion çok sağlam duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oblivion enee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 iyi iyi 2 ay daha beta gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pollywog ve magmus icin yeni modeller bunlar sadece, magmusu yeniden sand king yapıcaklarmıs not: bildigin sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2. yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bişde bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bunlarda yeni hero cıkarsa bildiğin biz icefrog'tan daha iyiyiz havasındalar diyicem. Geo,Undying,panda'yı fln özledim lan yeter yeni hero cıkardıgınız önce şu eskileri tamamlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 competetive hero ekliyoruz diyolar hala tuhaf tuhaf herolar istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 competitive kelimesinden kastın ne tam anlayamadım. Bi dragon,panda oyunu çeviremezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dragon ok meepho goblin panda felan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 slow damage'ı olan + Critical evase'li + Drunken haze'le rakibini yavaşlatan ve miss manyağı yapan + ultisi sayesinde korkusuzca dalıp tanklamanı sağlayan panda nasil gereksiz sayarsin yaw. Ha bide ultisinde cyclone,stun da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ha o pandayı diyon ben stormspirit i diyosun sandım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 goblin ne harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 invoker istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hon'da en cok dotada ki tankların eksikliğini hissediyorum... centaur fln. da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kullanılabilirliği ve etkisi için deil de ayriyetten sırf adıylada meşhur olmuş bi ton hero vardı dotada. balanar, leoric, centaur bilmemne, şunlardan koysalar keyifli keyifli oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mayıncı şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mayinci cok lame abi. aman aman uzak kalsin. Centaur sart ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi evet. daha çok hero lütfen. baydım hep aynı takımlar. sıktı. ilk önce range agi gelmeli. archer gibin. tüfekli adam gibi karakter koysunlar plix. engineer topaı ne ya. sniper gelsin scout gitsin falan. bide hakkaten daha fazla str. birkaç paladin daha falan. omni tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 jereziah = omni degil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 İnsanların özlediği şey birazda konsept icefrog o kısıtlı oyuna neler sıgdırmıştı. Hon'da da cok güzel konseptler var (elect. gibi) ama imkanlar doğrultusunda daha güzel şeyler yapabilirler en azından dotadakileri koysunlar be. SARHOŞ PANDA İSTİYORUM ARKADAŞ. Goblin'den nefret ederim, geomancer'ıda pek sevmem ama özlem duyuyor insan eğlenceli herolardı daha dogrusu konseptleriyle renk katıyordu oyuna. Aklıma geldikçe yazasım geliyo Kraken,Tidehunterın tırnağı bile olamaz bence. Hem konsept hem hero olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Balanar'ı istiyorum, gece ve gündüz üzerine kurulu bi hero olması sart bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Azmodai said: jereziah = omni degil mi zaten? hemen hemen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar