Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni 2 hero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlarda yeni hero cıkarsa bildiğin biz icefrog'tan daha iyiyiz havasındalar diyicem. Geo,Undying,panda'yı fln özledim lan yeter yeni hero cıkardıgınız önce şu eskileri tamamlayın.
Mesaj tarihi:
slow damage'ı olan + Critical evase'li + Drunken haze'le rakibini yavaşlatan ve miss manyağı yapan + ultisi sayesinde korkusuzca dalıp tanklamanı sağlayan panda nasil gereksiz sayarsin yaw.

Ha bide ultisinde cyclone,stun da var tabi
Mesaj tarihi:
kullanılabilirliği ve etkisi için deil de ayriyetten sırf adıylada meşhur olmuş bi ton hero vardı dotada. balanar, leoric, centaur bilmemne, şunlardan koysalar keyifli keyifli oynasak.
Mesaj tarihi:
abi evet. daha çok hero lütfen. baydım hep aynı takımlar. sıktı.

ilk önce range agi gelmeli. archer gibin. tüfekli adam gibi karakter koysunlar plix. engineer topaı ne ya. sniper gelsin scout gitsin falan.

bide hakkaten daha fazla str. birkaç paladin daha falan. omni tadı
Mesaj tarihi:
İnsanların özlediği şey birazda konsept icefrog o kısıtlı oyuna neler sıgdırmıştı. Hon'da da cok güzel konseptler var (elect. gibi) ama imkanlar doğrultusunda daha güzel şeyler yapabilirler en azından dotadakileri koysunlar be.

SARHOŞ PANDA İSTİYORUM ARKADAŞ. Goblin'den nefret ederim, geomancer'ıda pek sevmem ama özlem duyuyor insan eğlenceli herolardı daha dogrusu konseptleriyle renk katıyordu oyuna.

Aklıma geldikçe yazasım geliyo Kraken,Tidehunterın tırnağı bile olamaz bence. Hem konsept hem hero olarak.
  • Yeni Oluştur...