kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Linux eğitimine gitmem gerekiyor. Ankara/İstanbulda eğitim/kursu veren yer bilen var mı? ankara tercihimdir varsa. linux bilgim 0 a yakın bu arada. öyle abartı bi eğitim değil, giriş-orta seviye bilgilenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pardusçular yok mu orada odtülü pardusçular pardus'un bir telefonunu filan bulup mesela arasan odtüden bir ofis gibi birşey bulsan onlara telefonla sorsan linux eğitimi arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı diye seni yönlendirebilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hmmm deneyeyim bunu. başka öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 portakal teknoloji ile iletisime gec, onlar odtu de bootcamp duzenliyolardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kurs + sertifika kismini adam akilli gerceklestiren kimse var mi peki ? Aradim bulamadim. Ileri seviye egitim istiyorum ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ne amaçla öğrenmek istiyorsun? Yani sonunda bir setifika ihtiyacın yoksa deneme yanılma yeniden kurmalarla 1-2 hafta içinde basic seviyeyi çok rahatça kavrarsın. Ubuntu Türkiye bu konuda en iyi kaynaklardan birisi, Pardus kurmayı becerirsen (zira ben beceremedim, cd beni beğenmedi) onlar da ellerinden geleni yapacaktır. Yok illa sertifika diyorsan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sys admin'lik yapiyorum zaten su anda hem kendi hem de musterilerin sunuculari icin. Web development yaninda ikinci meslegim oldu. Lakin isin sayko kisimlarina kaymak istiyorum. Aradigimi google'da buluyorum ama bulundugum seviye bana yetmiyor. Onumde bir guide olmayinca da cok yavas ilerliyormusum gibi geliyor. Kisacasi hem sertifikalarimi alayim is konusunda etkisi olsun, hem de kendimi gelistireyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 di http://perception.com.tr u bi arkadaşım önerdi. sertifikasyonu var ve arkadaşımın dediğine göre de eğitimi baya iyiymiş buranın. ben de bi görüşecem. amacım sertifikasyon değil, sadece öğrenmek. nedeni de şirketin web sunucusunu linux üzerine kurdular. bişe olduğunda onları kontrol edebilmek(basit seviyede) bizlik bişe yoksa da gerekli destek firmasını çağırmak o kadar(en azından bana böyle söylendi sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar