Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Hadescik, 24 Temmuz 2004 11:21 tarihinde demiş ki: said: sharky, 23 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiº ki: Bakınız evdeki kıçı kırık makinam bile 20:00:34 up 24 days, 3:36, 1 user, load average: 0.16, 0.03, 0.01 açıkmıº. Hem de 100 bin tane iºlem yapıyor bu. Yani patlamaz öle makina falan dert etmeyin. En son elektrikler mi ne kesilmiºti de kapanmıºtı zavallım. abi yazık be makinaya :P O makinaya bir nevi ateş topu muamelesi yapılabilir herhangi bir catapulta konulduğunda Helm's Deep'teki patlama etkisini yaratıcak sıcaklığa gelmiştir[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Natural_Jedi, 23 Temmuz 2004 20:05 tarihinde demiş ki: ne indiriosun merak ettim indircek şey bulamaz insan. Nasıl bulamaz ya benim 8 aydır adsl var bir sürü şey indirdim ama daha 1000'in üzerinde indiricek şey var (divx,oyun,mp3,klip,WoW videoları,vs...) Onun için dert etme yani bişeyler kesinlikle buluyorsun.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Oha bu başlık da mı Garbage'a girdi! Bu iş zıvanadan çıkmadı mı?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yeni admin alındı herhalde oda görmemişlik edip sınırları zorluyor...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 hakkaten birsuru thread garbage e yollanıyor bu ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Proxa, 24 Temmuz 2004 15:03 tarihinde demiş ki: yeni admin alındı herhalde oda görmemişlik edip sınırları zorluyor... hayır yeni admin falan alınmadı kimse de görmemişlik edip sınırları zorlamıyor adminlerin arasında ama bazı üyeler kendi sınırlarını unutup zorlamaya devam ediyorlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şaka olarak söledim onu yeni admin alırsa haberimiz olurdu zaten[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 konu dısına geri gonderiyorum.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 lol :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar