Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Anathema tarih : mekan : Refresh The Venue Normal: 39,50 TL Sahne Önü: 54,50 TL Kapı açılış saati: 20:00 - 18 yaş sınırı yoktur. etkinlik hakkında bilgi Yedi yıllık bir aradan sonra çıkaracağı yeni stüdyo albümü ardından 2010 yılı Mayıs ayında yeniden sadık Türk fanlarıyla buluşacak. böyle işte,seven vardır diye açayım dedim. biletixde gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aha! yeni albüm ne zaman çıkıo resmen vazgeçmiştim şu gruptan . umarım düzgün bişey çıkar onca seneden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 18 yaş sınırı olmaması kötü olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 18 sınırı olanına gidersiniz gidicekseniz o zaman, nası olsa 320493029 kere geliyolar senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 niye kızdın ki sen şimdi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kızmadım yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tr de o kadar çok konser veriyorlar ki türk grubu sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 judgement dan daha iyisini yapabildiler mi? yapsınlar da öyle gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gitmek de kararsızım, danny'nin akustik gecesinde (erotik oldu) konuşan emolar yüzünden izleyememiştim, gittiğim ilk konser olarak bok olmuştu adeta. the cranberries'e gitsem daha iyi olacak galiba, ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben danny'nin akustik gecesine gitmiştim. güzeldi o. ama çok salak tipler vardı ve devamlı salonda bi konuşmalar kahkahalar falan. ama danny çok sempatikti,güzeldi yani. edit:izleyememiştim yazmışsın,gidememiştim okudum ben onu pardon sfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gitmek istiyorum finallere vizelere falan denk gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yapacağı en pahalı konsser olacak sanırım tr deki. +18 şart olmamasına bağlıyorum diyicem ama önceden de öyle konserleri oldu.ankaraya da gelirlere giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Alexi_Septimus said: Artık yeter. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 türk grubu sandım muhabbeti yapmayın işte kaç senedir yoklar adamlar yeni albüm yapiolarmış gelsinler işte tekrar aynı şarkıları çalioz die gelmiolar ben de kaç kere gittim sonlara doğru artık gitmemeye başladım hep aynı şeyler çünkü. adamlar anathema sonuçta yetenekli güzel bi albüm çıkarırlarsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 antimatter gelsin anathema gelene kadar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 albümü ben de merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 antimatter geldi daha yeni sdfg aralıkta geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mortis said: türk grubu sandım muhabbeti yapmayın işte kaç senedir yoklar adamlar yeni albüm yapiolarmış gelsinler işte tekrar aynı şarkıları çalioz die gelmiolar ben de kaç kere gittim sonlara doğru artık gitmemeye başladım hep aynı şeyler çünkü. adamlar anathema sonuçta yetenekli güzel bi albüm çıkarırlarsa neden olmasın böyleyiz alayımız, deli oluruz bazı gruplar için gelse de gitsek diye ama sonra böyle her sene gelene de bok atarız :D hiç gelmemiş olsalar, yine gelmicek olsalar bu tur haberiyle şimdiden 20 sayfa olmuştu topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ankaraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Pentecost III tadında olsa albüm keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Alexi_Septimus said: Artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ingiltere de yaşıyorum daha bi tane konserleri olmadı be londra da. tr e mi taşındılar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Alexi_Septimus said: Artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi anathema bi haluk levent bunların üstüne tanımam sürekli konser sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar