SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Arkadaslar biliyorum baziniz bu topic acildi cevapları var ara vs diyiceksiniz. ama bu konuyu 2 gundur tum script sitelerinde aradım arama motorlarına baktım ama boyle neyin nasıl yapılıcagını anlatan birine raslamadım.. Demek ıstedigim serverda kendimizin yaptıgı itemleri static.mul lere nasıl donusturulur. Bunu anlasılır bi dille neyin nasıl yapılıcagını Hangi programı kullanicagimi ve onun urlsini vericek birisi cıkarsa arayıpta bulamayanlar icinde iyi olucak .. Bilenler lutfen aciklasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dragon programının static toolunu kullan baya güzel[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ona baktımda benim dedigimi anlamadın sanırım benim istedigim yaptıgım evi mul olarak kaydedicem onu istiyorum... World Forge Dediler amma onuda ben calıstıramadım istedigim programı anlatıcak biri.. [email protected] [Bu mesaj SoiGash tarafından 23 Temmuz 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Yardim edicek kimse yokmu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 WorldForgeun çalışması için .net Frameworks 1.1 bilgisayarında kurulu olmalıdır. www.orbsydia.com dan Worldforge un son versiyonunu çek. Ayrıca sana tavsiyem mulleri RunUO üzerinde kurman. Sonradan [freeze , [unfreeze komutlarıyla bunları staticse ekleyebilirsin. Tabi burada bir detay RunUOnun kullandığı statics ile oyuna girdiğin statics farklı olmalıdır. Bunuda [freeze yazdıktan sonra RunUOda ekranda anlatacaktır. [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 24 Temmuz 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar