Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kendini gr@l,padişah vs zanneden yonetici bozuntuları yüzünden forumlarından sogudum.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 brigand da öyle. beni küçümsüo.:(
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 burada altyazı gönderenler belli bir ücret alıyor mu yoksa beleşe hayrına mı yapıyorlar?
Queen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Lost'u çevirenler alıyor diye biliyorum ama diğerleri almıyolar.
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 DoruK said: burada altyazı gönderenler belli bir ücret alıyor mu yoksa beleşe hayrına mı yapıyorlar? alıyolar diye duymuştum ama 1-2 tane gönderenler değil düzenli olarak gönderenler xwhiplashx said: brigand da öyle. beni küçümsüo.:( sen çizdiriyon.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende üye oldum, pek işe yaramasada bir köşede durmasında fayda var. emule kullanmama rağmen olurda bir gün dönersem lazım olabilir..
Öne çıkan mesajlar