Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kendini gr@l,padişah vs zanneden yonetici bozuntuları yüzünden forumlarından sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 brigand da öyle. beni küçümsüo.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 burada altyazı gönderenler belli bir ücret alıyor mu yoksa beleşe hayrına mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Lost'u çevirenler alıyor diye biliyorum ama diğerleri almıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 DoruK said: burada altyazı gönderenler belli bir ücret alıyor mu yoksa beleşe hayrına mı yapıyorlar? alıyolar diye duymuştum ama 1-2 tane gönderenler değil düzenli olarak gönderenler xwhiplashx said: brigand da öyle. beni küçümsüo.:( sen çizdiriyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Baslangicta almiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende üye oldum, pek işe yaramasada bir köşede durmasında fayda var. emule kullanmama rağmen olurda bir gün dönersem lazım olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar