Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 mokoko said: bjklılar baktılar işler iyi gitmio hemen konuyu bağlamışlar fb'le dalgaya. tr kupasında,şampiyonlar liginde gruptan çıkamamışlar, ligde de rezalet gidiolar. işler yolunda değil. hmm naapsak? ozmn ligde kim en ustte? fb tr kupasında kimler var? gs, fb. uefa'da kim yoluna devam edio? gs, fb. hmm hepsinde olan fb var. ozmn fb'le dalga geçelim. hem belki dertlerimizden kurtuluruz. ehiehi. yeteeeer yıldırım demirören, yeteeeer. zıhzıhzıh. lol cok haklı ama ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Zegna said: mokoko said: bjklılar baktılar işler iyi gitmio hemen konuyu bağlamışlar fb'le dalgaya. tr kupasında,şampiyonlar liginde gruptan çıkamamışlar, ligde de rezalet gidiolar. işler yolunda değil. hmm naapsak? ozmn ligde kim en ustte? fb tr kupasında kimler var? gs, fb. uefa'da kim yoluna devam edio? gs, fb. hmm hepsinde olan fb var. ozmn fb'le dalga geçelim. hem belki dertlerimizden kurtuluruz. ehiehi. yeteeeer yıldırım demirören, yeteeeer. zıhzıhzıh. lol cok haklı ama ya hahah Hayır işin ilginci, bjk lılar niye gs topicinde fenerlilere sataşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi konuşabilecekleri konu kalmadı futbol adı altında napacaklar. demirören'in başkan olduğu bir kulubün taraftarları olmak kolay değil lan, hep acı hep acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dahi reykarddan futbol dersleri... artık aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım, reykard takımla oynamaktan sıkılmadı neredeyse sezon bitecek, takımın henüz ne oturmuş bir şablonu var, ne kadrosu, ne de oyun anlayışı hala sarp-ayhan ikilisinden medet umuyor, birşeyler yapmasını bekliyor, onlarda ısrarla beni haklı çıkarmak için ellerinden geleni ayaklarından geri koymuyor, sahada her türlü futbol beceriksizliğini, kapasite eksikliğini, yetenek fakirliklerini büyük hünerle sergiliyor sezon başından beri söylüyorum, herhangi bir anadolu-ortadoğu-avrupa ve asya takımı Galatasaraya çıkarken bastığı anda takım bitiyor, hepsinde anlamsızca bir telaşe ile topu gerisin geri oynayarak kaleciden player makerlık yapmasını bekliyor. Burada bir parantez açmak istiyorum, NEIL ; adam takımda topla ileri çıkabilen, futbol oynamak isteyen, topu en iyi şekilde değerlendirmek için gerektiği zaman riskli çıkışlar yapabilen tek adam, bunun yanı sıra dünkü maçta bir çok pozisyonda kritik müdaheleler ile çok tehlikeli antalya ataklarını savuşturdu takımda orta sahada pas yapmak, oyun kurmak, oyunu yaymak, topu gezdirip rakibi üzerine çekmek ve sayılabilecek bilumum atak geliştirme organizasyonlardan hiçbiri yok, tek yapılan bir an önce topu ardaya atayım, o naparsa yapsın... reykard elano üzerinde çok tehlikeli oyunlar oynuyor, bu kadar ciddi maliyeti ile yatırım yapılmış bir adamı takımdan ve klüpten inanılmaz derecede soğutmuş durumda, adamın oyuna girerken de çıkarken de suratı bir karış, oysa bu adam transfer edildiğinde tribünlerden maçı seyrederken yerinde duramayan, her golden sonra Abdülrahim Albayrak kadar sevinen bir adamdı korkarım aynı şeyleri kısa zaman içerisinde covannide de göreceğiz, çocuk daha şimdiden ardadan fırça yemeye başlamış bile, oysa ki bu çocukta ne zaman oyuna girse birşeyler yapabilmek için her deliğe girip çıkıyor, her pozisyonu zorluyor. Evet fizik olarak zayıf kalıyor, rakip karşısında eziliyor, ama zaman içerisinde bu handikapı teknik kapasitesi ile kapatabileceğini düşünüyorum Jo yararlı bir forvet, amma ve lakin bu adamın arkasında neden kendi vatandaşı olan Elano yerine ardayı oynatmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim benim kafamdaki ileri dörtlü jo-elano-covanni ve keitadan oluşmalı, bu adamların hepsi teknik kapasitesi yüksek, birbirleri ile iyi top yapabilecek, gerektiği zaman bir kanattan diğer kanada topu geçirebilecek, birebir de çok rahatlıkla adam eksiltebilecek kapasiteye sahipler orta sahadaki anlamsız oyun gevelemesini ise arda ve dadaşları ile çözmeli, mesela arda-barış veya arda-caner, bunlar yok ise mecburen arda-sarp,ayhan veya topal yapabilir Galatasaray artık şunu anlamalı, topu ne kadar rakip sahada oynar ise savunması o derecede güç ve güven kazanır, aksi halde savunmaya dünyanın en iyi adamlarını da koysanız şu anda orada bunalımı kimse aşamaz. çünkü reykard efendinin savunma futbolu ile ilgili en ufak bir bilgisi dahi yok, her korner, her orta, her yan top savunmada büyük bir kaosa yol açıyor, savunmada herkes yer kaybediyor, kim nerede durup ne yapması gerektiğini bilmiyor, herkes Allah Allah nidaları ile topa koşarken geride dönüm dönüm boş arazi bırakıyor, ve bunu değerlendirebilen iyi bir rakip çok kısa sürede 4-5 gol bulabilir yanlız bütün bunları reykardın yapması mümkün gözükmüyor, çünkü o bunları değil sezon sonunda başına geçeceği yeni takımını düşünüyor gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ön direğe neden korner atılıyor yahu? hayır hiçbirini alamıyoruz da.. ortaya giden kornelrimiz kesin pozisyomn oluyor ama nerdeyse 3 yıldır illaki ön direk hatta ön cezasahasına kesiliyor direkten bile uzağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sayfanın altından başladım okunaya harry'nin yasını yazısına gelince baktım uzun bir yazı kesin harry yazmıştır diye içimdne geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o deilde bunlar nedir ya http://img156.imageshack.us/img156/9708/enginmemislerlucasneill.jpg http://img156.imageshack.us/img156/9708/enginmemislerlucasneill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Khelben said: Hayır işin ilginci, bjk lılar niye gs topicinde fenerlilere sataşıyor.nerde tartissinlar ? kupada olmadiklari icin mac topiki bilem acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sen ps'den yaqzmayı bırak da dinlen olm sahalara dönüşünü geciktiriyosun kalbimi kırıyosun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar