Bedevi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Da bana iyi bi tezahurat lazım liverpool seyahati için chelsea - liverpool maçına ad gidicez bakın bana fikir verin kazanırsak 1+1 şansımı ondan yana kullancam valla söz. Benim aklıma nicole'e bir iki bir de benimki'nden başka bişiii gelmiyoo. Bi el atın hadi. Telefonda bip sesinden sonra sesli oalrak mesaj bırakıyoruz da nasıl tezahurat yapılır abi buna şimdi _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 esmer güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kata gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Fenera Opera kesin seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hijbiji anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 carlsberg un yarışmasından bahsedio galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fenere opera ile kaybetme şansın yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar