BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 tabii benim gibi "herzaman daha iyisi vardır" geyiğine girersen kısa dönemli durumlarada girebilirsin...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ewet tipsiz üniversiteliler bile kapılıo kızlarca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: aquila, 02 May 2003 21:57 tarihinde demiş ki: ulan şu üni.de ne hayırlı bi olay yavv[hline] unide muhendissen kızları gramla ölçüyorsun dye bi geyik vardır diye bilirim erkek başına 30gr kız düşermiş artık bi uniye girersek işletme falan gibi kız popülasyonun fazla olduğu yerlerde dolaşacaz demektir :D[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir." Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ortak arkadaş en iyi çözümdür tabii ki. tanışınca da ondan çok başka bir arkadaşıyla ilgilen. ilgilen ama yavşa değil. zıpır bi arkadaşın yoksa tanışacak ya olayları takip edip yolunu kesiştirmek zorundasın ya da direk konuşman gerekiyor. hayatımda hiç böyle bi öküzlük yapmadım ama bunu yapmazsam sonra çok pişman olacağımı biliyorum de adını sor. hiç şaşmadı bu teknik:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Harakiri yapmayi denesen?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Estel_Anorien, 03 May 2003 00:01 tarihinde demiş ki: Harakiri yapmayi denesen?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] harakiri ne yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kendi başına yapmayı pek deneme.. arkadaş çevresinden bulursan birilerini daha sağlam ve garanti olur.. biraz daha uzun sürer bu ama en sağlam yol oluyo sanrım[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Dağlara Tırman... Mountain Bike yap.. sora çektiğin manyak fotoğraflarını sınıfta arkadaşlarına gösterirken hemen "Aaaa O ne yaa" diyerek yanına 10 tanesi gelmezse haber ver... :p Ulan yazdık şimdi ya okuyanda Extreme yi Karı-kız için yapıyoruz zannedicek... --- şaka bir yana LOVEiSNOWHERE ... ehiehe.. çık işin içinden..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Necromancery, 03 May 2003 00:02 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 03 May 2003 00:01 tarihinde demiş ki: Harakiri yapmayi denesen?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] harakiri ne yaw bi kılıç alıyosun (mümkünse karnınla sırtın arası mesafeden daha uzun) çift elle kavrıyosun.. eşhedüyü çekip harş diye sokuyosun emaneti karnından..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Güzel tarif ettin.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Katana olma ihtimali yüksek bir kılıç alıyorsun. Karnın Sol kısmına vücuda dik olacak şekilde hızlıca daldırıyorsun. Gene hızlıca karnın sağ kısmına doğru kılıcı sürüklüyorsun... Daha sonra seri olmak kaydı ile sağ karındaki kılıcı sol çaprazdaki kalp bölgesine doğru hızlıca çekiyorsun. Ve Ta-daaaa Harakiri... Çok güzel dimi[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 görebileceği bir yerde bulunurum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: geberik, 03 May 2003 00:50 tarihinde demiş ki: görebileceği bir yerde bulunurum. :D bende öle yapıyorum ama konuşamıyorum ki bi türlü utanıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Walla ben itü makina dayım bizim bölümde pek yok, ama tekstil atağa kalktı bu konuda:) Ayrıca fakülteye moda tasarım bölümü açılması gündemde. Ben seneye mezun oluyorum malesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Şimcik bu konuda uzun uzun yazılar yazmak isterdim ama hem vaktim yok hemde daha önce benzer bir yazı yazmıştım ahanda linki buradadır[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 git gözünün önunde bıçakla kendini eheh yada Biri yazmıştı tinercilere para ver :P en iyisi[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bi kere (anladıım kadarıyla okulda geciyo senin olay) benim gibi koridorda dolaşırken arkadaşınla hararetli hararetli "babuş bu anti depresan su etkiyi yapar şu nöroleptik şu etkiyi yapar,lsdnin tarihçesi budur amfetamin canodur" gibi geyikleri yapmican,çünkü eleman her yerden çıkabilio bi anda yanından geçerkene "keşmidir avcep" ifadesi ile bakabilio sona ortak arkadas mevzuusunun bi eksisi: ortak arkla kantine inilir.ben kantin sırasına girer,su alır,bu ardsa hatun kişi ark.ın yanına gelir.ben faketmez,ve baara baara "Burak hafız bu senin şerefine (burak ortak ark. oluyo)" narasıyla ilacimi içerim tam ilaç boğazdan geçerkene hatun kişiyi gorurum,haliyle surattaki "tamam kesinleşti bu keş" ifadesi dre ben tarafından görülmüş olur kısaca:baba kıllı şler git adam gibi konuş ha yemiyo diyosan git bi dideral isimli ilactan al kalp atıslarının aynı seviyede tutuyo gibi bişi...adrenalin artısı içinde xanax al dicemama çakışabişlir ikisi sona git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 oho bi kız icin al kimyasalları sonra da babayı al doal olarak :) ehe surada koptum "ben kantin sırasına girer" ehuehu :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: BonePART, 02 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: abi o numaralar yazıs benimkidni dene kesin biraz acır ama olsun yada kıza bi ggrup tinerciye para verip saldırt sende kurtar etkili2 .nci numara[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) bunlar madde bagılısılar olum ya unuturlarsa para verdiğini senide harcarlar :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok abi o işin şakası sakın ola bişi almayın gidin tum algılarınız erinde ve doalkene konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 aşk büyüsü yaptırırım..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: BonePART, 02 May 2003 20:25 tarihinde demiş ki: gercek olayı soliyim mi bu tek ciddi mesajım zaten az sona garbage olcak bu konu al eline kulaklıktan ufak bi telefon okulada bmw z3 le git bak o kız senne ilgilencek mi ilgilenmicek mi olayın detayı ozeti budur[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) Sene: 2003 Yer: Türkiye Geçerli olan method: Kesinlikle BonePart'ın metodu NOKTA Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 orta son a gidiyoruz kardeşim ne bmw si:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ortason ? uhmm elma şekeri al ona ikram et desem abartmışmı olurum ? :) Hani üni felan olsa veya Lise son flan olsa direk git çok normal birşeymiş gibi tanış, kadınlar genelde kendine güvenen erkeklerden hoşlanır.. Ezik ezik bir kenardan kedinin ciğere baktığı gibi bakıp da sonra aksiyon yaratamazsan olay bitmiştir.. ama tabii bu dediklerim ortason yaşındaki bir kız için geçerli değil.. Ama sen yine de aklının bir kösesinde tut. ileride belki işine yarar.. Göz teması.. göz göze geldiğin zaman gözlerini kaçırma.. Direk bak ama öle gözlerinle soyarmış gibi de bakma.. Çok melül melül de bakma o da anlamsız olur.. ortasını bul işte, gerekirse git ayna karşısında çalış ;) Vücut dili önemlidir.. Kadınlar birisini beğendiğinde, birisi onların ilgisini çektiğinde istem dışı bir takım sinyaller yollarlar, bunları doğru algılarsan sorun yok.. ( saçıyla oynama, dudağını ısırma vs. ) Ama benim siyeceğim şey ilgisini çekmek için sakın türlü maymunluklar yapma, olay daha çok kopar, toparlıyamazsın da sonra.. Bana sorarsan git direk tanış, bir şekilde gir lafa.. soğuksa, ilgisizse de hiç üzerinde durma kendine başka bir hedef seç.. Erkek olarak onların kafasından ne geçtiğini, seni neden beğenmediğini, veya ne zaman nelerden hoşlanacağını kestirmek gibi bir şansın yok, bizler tamamen farklıyız, anlamaya da çalışma kafan karışır sonradan bunalım olursun..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 canlı canlı gömüp ufak bi hava deliğinden beslerim lol[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar