Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hala 1 + 1 geçerli mi? Bir hanımefendiyle sinemaya gideceğim eğer bu varsa perşembeye denk getireceğim, yoksa cuma günü gitmeyi düşünüyorum da, acil olarak bilmem gerek?
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cinebous sinemalarından biri düşünüyorum
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yahşi batı, Astoria, historia veya herhangi bir cinebonus. indirim kuponum var kampanya ,için o yüzden cinebonus ama hangisi belli değil. Niye?
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gel benim kıza meriçlik yap:D Sonrada bir güzel ağız burun yarmaca oynayalım:D
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kızla sinemaya giderken bari bu beleş kampanyaları düşünmeyin.
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye.
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: Karasakal said: Gel benim kıza meriçlik yap:D Sonrada bir güzel ağız burun yarmaca oynayalım:D ya bu konuyu bir daha düşünmesi gerektiğini söylicektim sadece. yani ne bileyim... seninle sinemaya gitmesi için biraz erken bence :/ Çıkışta gel.
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Boşver çıkışı, atla taksiye gel. Taksi ve morg masrafını ben karşılarım..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Karasakal said: Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye. Çakaaaalllll, beleş bilet var sende gel ayağına götürecen demiii çakaaalll!!
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Karasakal said: Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye. o zaman anlarım. güzel deneme bak.
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Len Recep, topluluk ortamında tanıştığımızı belli etme demiştim:?
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: kendine güvenmiyor musun arkadaşım? kıza sadece duyması gerekenleri söyliycem ben. sende iş varsa yine tavlarsın. yoksa beceremezsin. sinirlenmeye ne hacet? Canım sıkılıyor, cesede ihtiyacım var..
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şimdi gençtürksel var mı yok mu?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Türksellinin gücü türkselin çekim gücü......
Öne çıkan mesajlar