Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hala 1 + 1 geçerli mi? Bir hanımefendiyle sinemaya gideceğim eğer bu varsa perşembeye denk getireceğim, yoksa cuma günü gitmeyi düşünüyorum da, acil olarak bilmem gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cinebous sinemalarından biri düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yahşi batı, Astoria, historia veya herhangi bir cinebonus. indirim kuponum var kampanya ,için o yüzden cinebonus ama hangisi belli değil. Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 heuheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gel benim kıza meriçlik yap:D Sonrada bir güzel ağız burun yarmaca oynayalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kızla sinemaya giderken bari bu beleş kampanyaları düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: Karasakal said: Gel benim kıza meriçlik yap:D Sonrada bir güzel ağız burun yarmaca oynayalım:D ya bu konuyu bir daha düşünmesi gerektiğini söylicektim sadece. yani ne bileyim... seninle sinemaya gitmesi için biraz erken bence :/ Çıkışta gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Boşver çıkışı, atla taksiye gel. Taksi ve morg masrafını ben karşılarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Karasakal said: Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye. Çakaaaalllll, beleş bilet var sende gel ayağına götürecen demiii çakaaalll!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Karasakal said: Para sorun değil, kıza teklif ederken gençtürksel ayağına teklif etmeyi düşünüyorum, ben zaten gideceğim, 1 bilet fazla var, sende gel diye. o zaman anlarım. güzel deneme bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Len Recep, topluluk ortamında tanıştığımızı belli etme demiştim:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: kendine güvenmiyor musun arkadaşım? kıza sadece duyması gerekenleri söyliycem ben. sende iş varsa yine tavlarsın. yoksa beceremezsin. sinirlenmeye ne hacet? Canım sıkılıyor, cesede ihtiyacım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şimdi gençtürksel var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Türksellinin gücü türkselin çekim gücü...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar