di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Selam, Vindoz ustunde iphone icin yazilim gelistirmek istiyorum. Bir kac ucretli framework buldum ve cok da fazla degil fiyatlari fakat bu yazilimlari test edebilecegim bir otamim yok maalesef. Vindoz icin boyle kodladigim seyleri test edebilecegim bir ortam var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 google : iphone development platform yaparsan var bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Vaay. Cok kralmis bu google sitesi. Zaten aramadan etmeden konu acmayan biriyim. Varsa deneyiminiz yazin bilelim ogrenelim iste. Zira ben aradigimi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 amacım sana laf sokmak değildi, belki doğru keywordlerle girişmemişsindir diye yardım etmeye çalışıyordum.. neyse.. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 di said: Vaay. Cok kralmis bu google sitesi. ben de kullanıyorum bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Araştırmadım ama arıştırmadan iş yapmayan bir arkadaşım iphone için application yazmaya soyunmuştu geçen hafta. Ucuzundan bir mac almış, sanırım mevcut değil yada corporate bir application için uygun verimlilikle emulation yapan adam yok piasada. Apple enforce ediyor bildiğim kadarıyla iphone application yazacak adamların macos da takılmasını. Macos yukleyebilirsin belki? Edit: illegal bu arada tabii ki bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vmware emulation en yasadisi fakat mantikli olani gozukuyor.. soran olursa benden duymadiniz =) gerci benim macim var, yolladiginiz kodlari itinayla test eder, sonra da kendi adima app store'da yayinlar, paralariniza da konarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Coder said: amacım sana laf sokmak değildi, belki doğru keywordlerle girişmemişsindir diye yardım etmeye çalışıyordum.. neyse.. kolay gelsin Abi tesekkur ederim de hani dogru kelimeleri bulamadigimi dusunuyorsan bile sunlari denedin mi diye sorarsin en azindan. Kurdugun ilk cumle sadece beni degil, soyledigin kisilerin buyuk kisminin tepkini cekebilecek bi cumle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bu arada ben de mac + iphone taraftariyim da cok para ediyor be abi. Hani hem ayiramiyorum hem de ayirabilecek olsam bile dokunuyor cidden =) Hic olmadi VmWare olayini deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vmware'a hackintosh kursana abi, ne gerek var mac'e. o uygulamadan kazanacağın paralarla alırsın mac+iphone'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bildiğim kadarıyla appstoreda program yayınlamak için 90$ civarındaki developer license gerekiyor, yoksa windows için de html şeklinde yapıp uygulamanızın direk ipasını veren program var mesela 20 papele. ama appstorea koyamıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 iphone a IBB trafik i port eden arkadaşımla konustuk, çok net mac kullanılsın başka emulation lara bulaşılmasın dedi :) Yahu 3 milyar ucuzundan(!) bir macbook, hem pek de şık ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Eheh. Eski patronumu aradim. Arkadasim ayni zamanda. Hala birlikte calisiyoruz bazi projelerde. "Su kenari kirilan macbook'unu degistirmeyi dusunuyo musun ? Dusunuyosan eskisini ben alayim." diye bi yuzsuzluk yaptim ama bakalim ne olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar