Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone simulator for windows.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Vindoz ustunde iphone icin yazilim gelistirmek istiyorum. Bir kac ucretli framework buldum ve cok da fazla degil fiyatlari fakat bu yazilimlari test edebilecegim bir otamim yok maalesef.

Vindoz icin boyle kodladigim seyleri test edebilecegim bir ortam var midir acep ?
Sosyal ağlarda paylaş

Araştırmadım ama arıştırmadan iş yapmayan bir arkadaşım iphone için application yazmaya soyunmuştu geçen hafta.

Ucuzundan bir mac almış, sanırım mevcut değil yada corporate bir application için uygun verimlilikle emulation yapan adam yok piasada.

Apple enforce ediyor bildiğim kadarıyla iphone application yazacak adamların macos da takılmasını.

Macos yukleyebilirsin belki?

Edit: illegal bu arada tabii ki bu dediğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

amacım sana laf sokmak değildi, belki doğru keywordlerle girişmemişsindir diye yardım etmeye çalışıyordum..

neyse.. kolay gelsin

Abi tesekkur ederim de hani dogru kelimeleri bulamadigimi dusunuyorsan bile sunlari denedin mi diye sorarsin en azindan. Kurdugun ilk cumle sadece beni degil, soyledigin kisilerin buyuk kisminin tepkini cekebilecek bi cumle.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh. Eski patronumu aradim. Arkadasim ayni zamanda. Hala birlikte calisiyoruz bazi projelerde. "Su kenari kirilan macbook'unu degistirmeyi dusunuyo musun ? Dusunuyosan eskisini ben alayim." diye bi yuzsuzluk yaptim ama bakalim ne olacak =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...