Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LED Monitör

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

TN panel monitorler ne kadar dandikmi$ abi. nasil kullaniyor millet bunlari anlamiyorum. en kalitesinde bile siyahlar gri gibi. tamam hizli monitor renkler cok canli falan...

4 yillik s-pva panel monitorum bile cok daha iyi siyah gosterebiliyor.

neyse idare edeyim 1 sene bununla, seneye ips panel bi ultrasharp alirim artik.
Sosyal ağlarda paylaş

her tn panel oyle degil gerci, daha ziyade gamut ve dynamic contrast degerlerini yuksek yazmak icin kullandiklari aydinlatmanin nanesi o grilik.

elde hali hazirda monitor varsa beklemek en sagliklisi. ortada bi yenilik yok , fiyatlar dusmuyor, gariban pahali urunler geliyor falan. sacma sapan bi zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

IPS panelin yayginlasmasini beklemekten baska care yoktur. onlar da yuksek gecikme sureleriyle oyunlarda felan sikinti tabi, bu sene biraz daha geli$mi$ modeller cikacak diyorlar. bakalim..

led monitorun asil olayi backlight kusma durumu yok. boyle koselerden sizan beyaz i$ik felan gormuyorsunuz. panel de kaliteliyse, tadindan yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ips'ler sağlam şekilde yaygınlaşana kadar sıkıntı çekilmesi farz gibi.. h ips, e ips vs gibi panellerin piyasayı domine etmesi lazım tabii :[

yoksa şu an gerçekten vasat bi teknoloji, kendi içinde iyileri kötüleri var. ama tümüne göre karşılaştırınca vasat kalıyor tn ler..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Burada tartisiliyordu en son. O yuzden buraya yazmak istedim.

Su triple monitor olayina ihtiyacim var acilen. Calisirkenki performansimi inanilmaz artiracak cunku.

Uygun fiyatli monitor tavsiyesi istiyorum. Bir de nasil bagliyoruz 3 monitoru birden ? HD4870 kartim ile kullanabilecek miyim 3 monitoru de ?
Sosyal ağlarda paylaş

Neyinize yetiyor abi hd ready cozunurluk ? Ben daraliyorum bildigin. Ekranin kenarlari parmakligim oluyor resmen kod yazarken.

Hele bir de 5-6 pencereden fazlasi aciksa mecburiyetten kasim gozum donuyor ki genelde acik olmasi gerekiyor.

Alip takicam 3 monitor 4 monitor, editoru bi monitore, monitor yazilimini bi monitore, klasorleri ve konsollari bi monitore koycam huzur bulcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...