DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hmm öyle diyorsanız p2350 alıcam artık yani led diye vazgeçtmiştim ama en mantıklısı bu gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben sipari$ verdim Dell G2410. 700 lira, 24" TN panel 16:9 led monitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 TN panel monitorler ne kadar dandikmi$ abi. nasil kullaniyor millet bunlari anlamiyorum. en kalitesinde bile siyahlar gri gibi. tamam hizli monitor renkler cok canli falan... 4 yillik s-pva panel monitorum bile cok daha iyi siyah gosterebiliyor. neyse idare edeyim 1 sene bununla, seneye ips panel bi ultrasharp alirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 her tn panel oyle degil gerci, daha ziyade gamut ve dynamic contrast degerlerini yuksek yazmak icin kullandiklari aydinlatmanin nanesi o grilik. elde hali hazirda monitor varsa beklemek en sagliklisi. ortada bi yenilik yok , fiyatlar dusmuyor, gariban pahali urunler geliyor falan. sacma sapan bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi o degil de, kaliteli monitor piyasasi niye bu kadar kazik ya. hani amerikada olan urunun uzerine kdv koy getir sat di mi? x2 fiyatina satmak nedir ya? US fiyatli Dell U2410 490$ , burada 850$+kdv wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 p2370 kullanıyorum, aslında memnunum. tavsiye de edebilirim ama etmem.. lan lcd dediğin çok sakat bişi, adam gibi oturmuş teknoloji değil.. ilaç olsa, araba olsa piyasaya sürmezler.. led'ler yaygınlaşsın da en azından bi adım ileri gitsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 IPS panelin yayginlasmasini beklemekten baska care yoktur. onlar da yuksek gecikme sureleriyle oyunlarda felan sikinti tabi, bu sene biraz daha geli$mi$ modeller cikacak diyorlar. bakalim.. led monitorun asil olayi backlight kusma durumu yok. boyle koselerden sizan beyaz i$ik felan gormuyorsunuz. panel de kaliteliyse, tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 LED alma, söylenildiği gibi daha oturmadı eski bir monitor konusu var 1-2 sayfa arkada orda bir kaç linkle falan açıklanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sanken de yeni nesil ccfl lerini duyurdu, %60 hede hodo daha verimli calisiyormus, normalde 6 adet le anca aydilatilan panel tek ccfl ile aydinlatilabilecekmis vs vs. uretimi herturlu led den ucuza geleceginden dolayi 1-2 senelik led modasinin ardindan ccfl geri donermis, cok gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 samsung un yeni nesil pva lari da geledi hala.. p2370, p2380 .. nerde abi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nasıl yani? vatan'da var p2370 hatta aldım bir kaç gün önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2370 var evet, ama led i yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sony Hx-95 sonrası lcd monitör üretmeyi bıraktı işte bok oldu herşey. Bende de Hx-93 var 6 senesi oluyor artık. Değiştirmek gerekecek yavaştan, Samsung T240 HD harici monitör beğenemedim henüz. MVA panel gözünü yiyim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ips'ler sağlam şekilde yaygınlaşana kadar sıkıntı çekilmesi farz gibi.. h ips, e ips vs gibi panellerin piyasayı domine etmesi lazım tabii :[ yoksa şu an gerçekten vasat bi teknoloji, kendi içinde iyileri kötüleri var. ama tümüne göre karşılaştırınca vasat kalıyor tn ler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Selam, Burada tartisiliyordu en son. O yuzden buraya yazmak istedim. Su triple monitor olayina ihtiyacim var acilen. Calisirkenki performansimi inanilmaz artiracak cunku. Uygun fiyatli monitor tavsiyesi istiyorum. Bir de nasil bagliyoruz 3 monitoru birden ? HD4870 kartim ile kullanabilecek miyim 3 monitoru de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 led mi alcan ? yoksa lcd diye mi soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Led'lere butcem yetmez. LCD olacak o yuzden mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hala monitör mü alıyorsunuz. LCD TV'ye yada LED TV'ye transfer olun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bildigin sacma soyledigin sey. 32" alsan bile full hd kullanamiyorsun, bir isine yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Valla ben su an cayır cayır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 di'nin istedigi is icin hic verimli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Neyinize yetiyor abi hd ready cozunurluk ? Ben daraliyorum bildigin. Ekranin kenarlari parmakligim oluyor resmen kod yazarken. Hele bir de 5-6 pencereden fazlasi aciksa mecburiyetten kasim gozum donuyor ki genelde acik olmasi gerekiyor. Alip takicam 3 monitor 4 monitor, editoru bi monitore, monitor yazilimini bi monitore, klasorleri ve konsollari bi monitore koycam huzur bulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 basit yoldan bi aparat olacaktı bi dk araştırayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yapamiyorum sanirim 2 cikis ile 3 monitor olayini. Yani cozumleri var tabi de yeni kart almak daha mantikli. http://www.overclock.net/graphics-cards-general/517549-3-monitors-but-only-2-dvi.html Monitor tavsiyeniz ne olur peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://computers.pricegrabber.com/motherboards/Matrox-Millennium-P750-64MB-ATX-AGP8X3RGB/m2267987.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar