Buyse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 youtube'ın ipler değişmiş ekleyeyim dedim. ama yetkin yok diyor. kapı gibi admin hesabım var onunla kullanıyorum. makat.org vs hepsi eklemiş zamanında ipleri. şimdi ben ekleyemiyorum sorun nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dosyayı masaüstüne sürükle.olduğu klasörün içinde değiştiremezsin.masaüstüne sürükle, değiştir, geri koy. ha zaten böyle yaptıysan, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yok başka türlü ayarladım. yetki ayarlaması yaptım properties ten. cillop gibi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Notepad'i ya da ilgili editor'u acarken "Yonetici olarak calistir" secenegi ile calistirman gerek. Onemli ya da guvenligini etkileyebilecek dosyalari kendi kullanici seviyene cekmen pek onerilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar