Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

filmlik downloadluk laptop arayışı

Drall

Öne çıkan mesajlar

zerre oyun oynadığım yok. bir tek dileğim var, gerek hdmi kabloyla plazmaya bağlayıp, gerekse laptop üzerinden güzel güzel film izleyeyim. bir de gece download amaçlı açık bırakınca sabaha pert olmasın. budur benim dileğim. maksimum 1500 lira dolayları çok seksi olur, ama dersiniz ki olmaz 1700e falan da yükselebilirim. kendi hoperlörleri güzel olsa güzel olur, olmasa da olur güzelinden 2+1 aldımmıydı hem müzik hem film için hoş olur, 5+1lemeye gerek yok onu dizemem muhtemelen odaya. tavsiyeler için şimdiden çok çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

plazma her an elimin altında olmucak ama, antalyaya geldikçe olcak. okul için ıspartada olduğum süre zarfında laptoptan da izleyebilmem lazım. 1080p izlemem 720p izlerim sorun değil. ama görüntü kalitesi güzel olsun, böyle kımıl kımıl olsun böyle, iyi olsun yani baya =D

hatta antalyaya geldiğimde de her an plazmadan izleyebilmem söz konusu değil, çok fazla değişken sözkonusu plazmada film izleyebilme zamanımın olması için. yani ağırlık olarak laptop üzerinden izleyebileyim. ama plazmaya bağladığımda da anakartı yanmasın laptopun =P
Sosyal ağlarda paylaş

bitane alışveriş sitesi aç
mesela hepsiburada.com gibi
dizüstü bilgisayarlar kategorisine tıkla
ucuzdan pahalıya göre listele.
1500 mü diyosun
o ayara gelene kadar aşşaıya gel biraz
hah geldin mi
ordan görünümü hoşuna gideni seç
sonra al

isteklerini karşılayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden tebrik ediyorum tavsiyen için bravo

lcd monitörün görüntü kalitesi, dahili hoperlörlerinin ses kalitesi, harici hoperlör bağladığında vereceği ses kalitesi, eğer kötüyse usb ses kartı tavsiyesi mesela beraberinde. bu açılardan yaklaşılması açısından filmlik laptop dedim, gidip de bakarım alırım 1700e, ama sonra ihtiyaçlarımı aldığım 1700lük laptoptan daha iyi karşılayacak 1300 liralık bi laptop koyar birisi önüme. işte ogün üzüldüğüm gün olur. 1500 dediysem 1500den ucuz laptoplar ölsün demiyorum. bu ihtiyaçlar doğrultusunda minimum fiyatlı laptop nekadardır. lcd nekadar büyük okadar iyi, ancak görüntü kalitesine verdiğim önem büyüklükten daha fazla. mesela süperüber led ekran 14,6" atıyorum, 16" kıytırık görüntülü laptoptan daha iyidir benim için. yine de tavsiyen için sağol be fistan bey

http://www.hepsiburada.com/samsung-r522-js06tr-intel-core-2-duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750511#tablnk

bu laptop nasıldır? işimi karşılar mı? karşılar elbet tabi ama iyimidir yani, karşılayıp minimumda bırakmaz demi?
Sosyal ağlarda paylaş

hea anladım. yok zaten mecbur kalmadıkça laptop hoperlörüyle film izlemem. ozaman ben esata'lı hdmi'lı parlak ekranlı bi laptop baksam yeter mi? hdmi'la görüntüyü plazmaya falan verdirttiğimde laptopun kendini aşırı zorlaması yetememesi vesaire bişeyler olur mu? o fiyatlarda alacağım her laptop 720p filmleri zerre zorlanmadan oynatır mı? hatta 1080p filmleri de zorlanmadan oynatsa çok seksi olur =D
Sosyal ağlarda paylaş

islemci daha onemli hd filmleri calistirmak icin. pek tabi ekran karti da yardimci olabiliyor ama, core2duo islemcilerde dahili intel chipset'li ekran kartlariyla full hd filmler %40-50 cpu load'la izlenebiliyor.

benim verdigim linkteki core duo, o bile baska islemciye yuklenen process olmadiginda aksatmadan calistirabiliyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/dark-mini-media-center-full-hd-uzaktan-kumandali-nvidia-ion-barebone-sistem-dk-bb-mces2/productDetails.aspx?categoryid=111001&productid=bd53833

şöyle bişey buldum. aslında laptoptan daha uygun olurmu ki. ama bununla da internet elimin altında olmaz. gerçi 10 yıldır masaüstü kullanıyorum, internetin tek bir yere ait olmasına da alışkınım dolayısıyla sorun etmem sanırım ya. şuna bi hdd bi rem bi de monitör ayarlayınca kaç paraya mal oluyomuş onu bi araştırayım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...