Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 zerre oyun oynadığım yok. bir tek dileğim var, gerek hdmi kabloyla plazmaya bağlayıp, gerekse laptop üzerinden güzel güzel film izleyeyim. bir de gece download amaçlı açık bırakınca sabaha pert olmasın. budur benim dileğim. maksimum 1500 lira dolayları çok seksi olur, ama dersiniz ki olmaz 1700e falan da yükselebilirim. kendi hoperlörleri güzel olsa güzel olur, olmasa da olur güzelinden 2+1 aldımmıydı hem müzik hem film için hoş olur, 5+1lemeye gerek yok onu dizemem muhtemelen odaya. tavsiyeler için şimdiden çok çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şöle bişiy diyim, 1080p 9-10gb lik filmler izleyemiyosun genelde laptoplarda, görüntüde kasmalar oluyor. onun dışında film oynatıcılar vardı 150-200 liraya onları düşünebilrisin film izlicem dersen, filmleride gidip alı verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 plazma her an elimin altında olmucak ama, antalyaya geldikçe olcak. okul için ıspartada olduğum süre zarfında laptoptan da izleyebilmem lazım. 1080p izlemem 720p izlerim sorun değil. ama görüntü kalitesi güzel olsun, böyle kımıl kımıl olsun böyle, iyi olsun yani baya =D hatta antalyaya geldiğimde de her an plazmadan izleyebilmem söz konusu değil, çok fazla değişken sözkonusu plazmada film izleyebilme zamanımın olması için. yani ağırlık olarak laptop üzerinden izleyebileyim. ama plazmaya bağladığımda da anakartı yanmasın laptopun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bitane alışveriş sitesi aç mesela hepsiburada.com gibi dizüstü bilgisayarlar kategorisine tıkla ucuzdan pahalıya göre listele. 1500 mü diyosun o ayara gelene kadar aşşaıya gel biraz hah geldin mi ordan görünümü hoşuna gideni seç sonra al isteklerini karşılayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cidden tebrik ediyorum tavsiyen için bravo lcd monitörün görüntü kalitesi, dahili hoperlörlerinin ses kalitesi, harici hoperlör bağladığında vereceği ses kalitesi, eğer kötüyse usb ses kartı tavsiyesi mesela beraberinde. bu açılardan yaklaşılması açısından filmlik laptop dedim, gidip de bakarım alırım 1700e, ama sonra ihtiyaçlarımı aldığım 1700lük laptoptan daha iyi karşılayacak 1300 liralık bi laptop koyar birisi önüme. işte ogün üzüldüğüm gün olur. 1500 dediysem 1500den ucuz laptoplar ölsün demiyorum. bu ihtiyaçlar doğrultusunda minimum fiyatlı laptop nekadardır. lcd nekadar büyük okadar iyi, ancak görüntü kalitesine verdiğim önem büyüklükten daha fazla. mesela süperüber led ekran 14,6" atıyorum, 16" kıytırık görüntülü laptoptan daha iyidir benim için. yine de tavsiyen için sağol be fistan bey http://www.hepsiburada.com/samsung-r522-js06tr-intel-core-2-duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750511#tablnk bu laptop nasıldır? işimi karşılar mı? karşılar elbet tabi ama iyimidir yani, karşılayıp minimumda bırakmaz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim anlatmak istediğim o fiyatlardaki laptopların özelliklerinin hemen hemen aynı olması yani mesela şu an bi dvd yazıcı almaya kalksan hepsi aynı kalitede cünkü teknoloji, o bölümde gelceği üreteceği şeyi yapmıs herkesin aynı yani anladın mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 laptop hoparlörü ile film izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hea anladım. yok zaten mecbur kalmadıkça laptop hoperlörüyle film izlemem. ozaman ben esata'lı hdmi'lı parlak ekranlı bi laptop baksam yeter mi? hdmi'la görüntüyü plazmaya falan verdirttiğimde laptopun kendini aşırı zorlaması yetememesi vesaire bişeyler olur mu? o fiyatlarda alacağım her laptop 720p filmleri zerre zorlanmadan oynatır mı? hatta 1080p filmleri de zorlanmadan oynatsa çok seksi olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-a350-212-intel-core-2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-16-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750333#tablnk bunu al indirimdeymiş hem seside iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ekran karti dahili olsun, pili uzun gider islemcisi guclu olsun ekrani 13.3 ya da 15.4 ve standart bir cozunurlukte olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 misal: http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-t130-10g-intel-core-duo-su4100-1.3ghz-4gb-320gb-13.3-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yanlız dahili olur yüksek çözünürlükte film çalıştırabilir mi ? bu da önemli bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 islemci daha onemli hd filmleri calistirmak icin. pek tabi ekran karti da yardimci olabiliyor ama, core2duo islemcilerde dahili intel chipset'li ekran kartlariyla full hd filmler %40-50 cpu load'la izlenebiliyor. benim verdigim linkteki core duo, o bile baska islemciye yuklenen process olmadiginda aksatmadan calistirabiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Abi ekran kartinin gorevi cok az olmasi lazim o islemde mantiken. Sonucta sikistirilmis veriyi acip kare kare ekrana basiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oyle yapiyor da, ekran karti uzerinde de bir processing unit oldugundan (gpu) o da bu islemin bir kismini ustlenebiliyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_processing_unit#GPU_accelerated_video_decoding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.hepsiburada.com/dark-mini-media-center-full-hd-uzaktan-kumandali-nvidia-ion-barebone-sistem-dk-bb-mces2/productDetails.aspx?categoryid=111001&productid=bd53833 şöyle bişey buldum. aslında laptoptan daha uygun olurmu ki. ama bununla da internet elimin altında olmaz. gerçi 10 yıldır masaüstü kullanıyorum, internetin tek bir yere ait olmasına da alışkınım dolayısıyla sorun etmem sanırım ya. şuna bi hdd bi rem bi de monitör ayarlayınca kaç paraya mal oluyomuş onu bi araştırayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Electro Worldde kampanya vardı kerkindim hemen, Acer ASPIRE 5738G hacı. 512 mb ekra kartı, HDMI çıkış dolby home theater sistem(çıkış dahil). Ekran kartı 2gba kadar çıkabiliyor grafiksel olaylarda. Çok memnunum, ben de film insanıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ha 1100 TL ye aldım bu arada. 24 ay da taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oha yalnız direkt mükemmelmiş. electro world'ün internetten satışı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Yokmuş baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar