Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dasaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha! 500tl'ye 14şubat için kendinize gerçekten köle tutabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dasaaa said: oha! 500tl'ye 14şubat için kendinize gerçekten köle tutabilirsiniz.. çirkinleşme ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 500 liraya alınabilecek en kötü hediye nedir sorusunun cevabı var topicte negüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya ne güzel meyveli çikolatalı bişi, bütün gün bakar akşama da yerim onu ben. bi tek ben mi çikolata hastasıyım yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hediyem hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 insanların %98 i çikolata hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 500 milyon verip sevgilimi kalori bombardımanına tutmam sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Theridone said: dasaaa :( ciddi diyorum yaw. kıza salak saçma takı aldın tamam. sevindi bi işine yaramayacak aptal bi iki incik boncuğa.. kızılderili bunlar galiba ama incik boncuk işini adama neden veriyorsunuz. kravat iğnesi kadar gereksiz bişi var mı dünyada? meyve sepetine 500 çok. ona o parayı verenin aklından şüphe ederim. fiyat/performans analizini yapamıyorum keza bi getiri göremiyorum üründe. o kadar kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 500 tl çok evet, ama fiyatına bakmadım ben, sepetler çok güzel görünüyor bunların çikolatalı/kekli vs. türevleri de vardı da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahah meriç ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 100tl bile çok çikolataya.. öle bi ekstrası olmadan evde oturup yiyip bitirdiğin bi ürüne o para verilmez. hani.. 500tl'ye p2270 alın.. 22"monitor.. seneler boyu bakarsınız. olmadı 10,4" çerçeve alın. doldurun içine de sefgilinizle fotolarınızı. verin işte.. açtıkça dönsün fotolar.. gerçi o da 100tl tutmayabilir.. neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha adamda meriç title ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: qos adres ver. bundan yolluyorum 14 şubatta yuppii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 recep ivedik 2 dvd si almayı düşünüyorum ben ilk gittiğimiz filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bir kız arkadaşım olsa git bana gold satın al bebeğim derdim şu an sanırım. Selam kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dasaaa said: 100tl bile çok çikolataya.. öle bi ekstrası olmadan evde oturup yiyip bitirdiğin bi ürüne o para verilmez. hani.. 500tl'ye p2270 alın.. 22"monitor.. seneler boyu bakarsınız. olmadı 10,4" çerçeve alın. doldurun içine de sefgilinizle fotolarınızı. verin işte.. açtıkça dönsün fotolar.. gerçi o da 100tl tutmayabilir.. neyse işte bak hem çikolatasız (kalori aldırmasın hadi sevgilinize) hem de daha ucuzu var, yine de çok güzel görünüyor ama :( http://www.fruitandthecity.com/?page=products&mode=detail&p_id=46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 selam bana çikolata almayın (:P) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 10 sayfa konuşmuşuz kimse "para tuzağı" "kapitalizm" dememiş. "dayatılma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: QueenofSpades said: Jahrein said: qos adres ver. bundan yolluyorum 14 şubatta yuppii hani adres gelmedi. öm sayfamda f5'e abandım bekliyorum dolu dolu gözlerle. neredesin qos? neredesin?! olm sen ne pis bi adamsın lan dün sinem bugün qos . Lan ayıp lan ben büyük ticaret adamısın dedim aziz valentin için fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Financial said: Ah aziz valentine sen ne büyük bi ticaret adamıymışsın bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ananas kivi ve portakal ile sabahlar olmaz yalnız ajks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 /call anti klişe timi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 copry said: selam bana çikolata almayın (:P) saygılar davye seti? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 copry said: selam bana çikolata almayın (:P) saygılar sen ne istersin diye soralım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar