Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 subat

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

dasaaa :(

ciddi diyorum yaw. kıza salak saçma takı aldın tamam. sevindi bi işine yaramayacak aptal bi iki incik boncuğa.. kızılderili bunlar galiba

ama incik boncuk işini adama neden veriyorsunuz. kravat iğnesi kadar gereksiz bişi var mı dünyada?

meyve sepetine 500 çok. ona o parayı verenin aklından şüphe ederim. fiyat/performans analizini yapamıyorum keza bi getiri göremiyorum üründe. o kadar kötü..
Sosyal ağlarda paylaş

100tl bile çok çikolataya.. öle bi ekstrası olmadan evde oturup yiyip bitirdiğin bi ürüne o para verilmez. hani.. 500tl'ye p2270 alın.. 22"monitor.. seneler boyu bakarsınız.

olmadı 10,4" çerçeve alın. doldurun içine de sefgilinizle fotolarınızı. verin işte.. açtıkça dönsün fotolar.. gerçi o da 100tl tutmayabilir.. neyse işte
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

100tl bile çok çikolataya.. öle bi ekstrası olmadan evde oturup yiyip bitirdiğin bi ürüne o para verilmez. hani.. 500tl'ye p2270 alın.. 22"monitor.. seneler boyu bakarsınız.

olmadı 10,4" çerçeve alın. doldurun içine de sefgilinizle fotolarınızı. verin işte.. açtıkça dönsün fotolar.. gerçi o da 100tl tutmayabilir.. neyse işte

bak hem çikolatasız (kalori aldırmasın hadi sevgilinize) hem de daha ucuzu var, yine de çok güzel görünüyor ama :(

http://www.fruitandthecity.com/?page=products&mode=detail&p_id=46
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

QueenofSpades said:

Jahrein said:

qos adres ver. bundan yolluyorum 14 şubatta

yuppii

hani adres gelmedi.
öm sayfamda f5'e abandım bekliyorum dolu dolu gözlerle. neredesin qos? neredesin?!

olm sen ne pis bi adamsın lan dün sinem bugün qos . Lan ayıp lan

ben büyük ticaret adamısın dedim aziz valentin için fede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...