Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

Bolton 2 - 0 Espanyol
Bolton 0 - 0 Espanyol

bu arada o hyppia ne dana adam yahu eheh. bolton da dandik takımmış baya, karşıdakiler de 4 yıldız olmasa yanmıştık. Tabi espanyol leverkusen falan nası takımlar bilmiyorum ühühü milletin takımı güzel benimki kötü diye demedim :D

red, azap sizle maçlarım kaldı bitek. Red seni gs maçı sonrasında psn veya paticikte arıyo olucam gerçi abim gelirse yalan olabilirim ama. Azap'tan hiç ses yok, bakalım buluruz heralde biyerlerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

Bolton 4 - 1 Sampdoria
Sampdoria 1 - 0 Bolton

ikinci maç formasyon değiştirip kurtardım maçı bi duran topla :D zaten normalde 5-3-2 oynuyorum hep ama daha önceki turnuva da çok tepki görmüştüm. 4-1-2-1-2 deniyim dedim ilk maçta sonuç ortada :D hehehe

fena dayak yedim. bi tane kendi kaleme bi de son dakika golü fena oldu :) ilk maç eğlenceli oldu yinede.

başka ilk grupta maç yapacak olan varsa buraya yazsın lütfen. azap20 psn.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh önceki turnuvayı hatırlıyorum ya millet sızlanıyodu hep.
ben de ilk maç başladı bekliyorum 5 saat top çeviriceksin ben sinir olucam falan diye baktım gayet normal oynuyosun, bu muymuş yahu top çeviren adam ayıp etmiş millet dedim . Maçta da çok garip goller oldu zaten 4 golün ikisi saçma sapan oldu :D
sora ilk maç yenince baktım garantilemişim ben de formasyon ve oyuncu değişikliği yaptım ön hatta. maçın 3/4'ü top çevirmeyle geçince anladım neden milletin laf ettiğini :D valla galibiyet aldıktan sora rahatlamış olmasam sinirlerim bozulurdu heralde, bi de sigarayı da bıraktım zaten ehuehe
güzel maçlardı ama, eğlendim gayet.

Red sen nerdesin olm ? galatasaray berabere kaldı diye depresyona mı girdin gel psne de oynayak artık. en çok senle olan maçları merak ediyorum ya, önceki maçlarımız çok eğlenceli geçiyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Bolton 0 - 3 Schalke
Schalke 4 - 0 Bolton

Of ulan keyifli olcak bu maçları bekliyorum falan derken resmen sinirlerim bozuldu yahu. Red ne plase vurduysa ya gol ya direk, bi süre sonra neredeyse orta sahadan plase denemeye başladı zaten adam. Zaten kuranyiyle farfanı hiç bi adam tutamıyo takımda, forvetler ilerde dayak yiyo. Oyundan iyice düştüm ilk 2 golden sonra, gerisi katliam oldu zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah abi arenada bokunu cıkardım o işin.calısılmıs goller onlar

ayrıca defansta 68 rankli adam varmış.ben aikoyla mokokoyla öyle oynamısım.meğer 82 rankli cb sol açıkta oynuomus hey allam.onu koyunca rahatladı defansım biraz.68 rankli adam çok kötüydü.

güzel maçlardı ama evet koptu valla :)

ilk maç attıgım 2. golu cok beğendim direğe çarpıp giren

bu arada bizim grup maçları cok kritik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...