jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 =) ya fizboz 2. macta nıye golu ben attıktan hemen 2 sn sonra atıyorsunkı ya once at ya sonra at hevesımı kursagımda bıraktın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sunderland 6 - racing santander 0 sunderland 3 - racing santander 0 çok kötüyüm sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya mokoko ne adamsın.kaçtın dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 "Atakan'ın ağzını burnunu kıracam o Atakan'ın" - 10 maçta 107 gol yiyen takımın teknik direktörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Red said: ya mokoko ne adamsın.kaçtın dün gece abi dun gece arkadaşım vardı. ondan cevap yazamadım. onla oynuoduk. aklımdan cıkmıs mesajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 leverkusen 3-2 schalke leverkusen 2-1 schalke güzel maçlardı. her ne kadar kotu goller atsamda turnuva maçı olunca kaçırmak yemio pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi gol atma tarzına cok kıl oldum ama :) ben orda neler kaçırıyorum sen öyle gol atınca moralim bozuldu.hani bütün goller aynıydı bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bugun baya buralardayim heralde, musait olan psndeysem psnden olmadi burdan durtsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 suanda yapıcaksan yapalım cunku cıkıcam maça dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 leverkusen 1-2 bolton leverkusen 1-3 bolton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bolton 2 - 0 Espanyol Bolton 0 - 0 Espanyol bu arada o hyppia ne dana adam yahu eheh. bolton da dandik takımmış baya, karşıdakiler de 4 yıldız olmasa yanmıştık. Tabi espanyol leverkusen falan nası takımlar bilmiyorum ühühü milletin takımı güzel benimki kötü diye demedim :D red, azap sizle maçlarım kaldı bitek. Red seni gs maçı sonrasında psn veya paticikte arıyo olucam gerçi abim gelirse yalan olabilirim ama. Azap'tan hiç ses yok, bakalım buluruz heralde biyerlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 burdayım ben yapalım maçlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ok açıyorum psyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 psndeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Lazio 5 - 2 Racing Santander Lazio 1 - 2 Racing Santander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 grup 2'de jacabo iki mac yapacak, spyro dralnuyla oynayacak bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bolton 4 - 1 Sampdoria Sampdoria 1 - 0 Bolton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 shapshal said: Bolton 4 - 1 Sampdoria Sampdoria 1 - 0 Bolton ikinci maç formasyon değiştirip kurtardım maçı bi duran topla :D zaten normalde 5-3-2 oynuyorum hep ama daha önceki turnuva da çok tepki görmüştüm. 4-1-2-1-2 deniyim dedim ilk maçta sonuç ortada :D hehehe fena dayak yedim. bi tane kendi kaleme bi de son dakika golü fena oldu :) ilk maç eğlenceli oldu yinede. başka ilk grupta maç yapacak olan varsa buraya yazsın lütfen. azap20 psn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 eheh önceki turnuvayı hatırlıyorum ya millet sızlanıyodu hep. ben de ilk maç başladı bekliyorum 5 saat top çeviriceksin ben sinir olucam falan diye baktım gayet normal oynuyosun, bu muymuş yahu top çeviren adam ayıp etmiş millet dedim . Maçta da çok garip goller oldu zaten 4 golün ikisi saçma sapan oldu :D sora ilk maç yenince baktım garantilemişim ben de formasyon ve oyuncu değişikliği yaptım ön hatta. maçın 3/4'ü top çevirmeyle geçince anladım neden milletin laf ettiğini :D valla galibiyet aldıktan sora rahatlamış olmasam sinirlerim bozulurdu heralde, bi de sigarayı da bıraktım zaten ehuehe güzel maçlardı ama, eğlendim gayet. Red sen nerdesin olm ? galatasaray berabere kaldı diye depresyona mı girdin gel psne de oynayak artık. en çok senle olan maçları merak ediyorum ya, önceki maçlarımız çok eğlenceli geçiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 musaitmisiniz geliyorum gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi türlü uyduramadık saatleri yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben burdayım abi demon oynuyorum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 du bakym ps3e geçiyorum burdaysan yakaliym seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bolton 0 - 3 Schalke Schalke 4 - 0 Bolton Of ulan keyifli olcak bu maçları bekliyorum falan derken resmen sinirlerim bozuldu yahu. Red ne plase vurduysa ya gol ya direk, bi süre sonra neredeyse orta sahadan plase denemeye başladı zaten adam. Zaten kuranyiyle farfanı hiç bi adam tutamıyo takımda, forvetler ilerde dayak yiyo. Oyundan iyice düştüm ilk 2 golden sonra, gerisi katliam oldu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahahah abi arenada bokunu cıkardım o işin.calısılmıs goller onlar ayrıca defansta 68 rankli adam varmış.ben aikoyla mokokoyla öyle oynamısım.meğer 82 rankli cb sol açıkta oynuomus hey allam.onu koyunca rahatladı defansım biraz.68 rankli adam çok kötüydü. güzel maçlardı ama evet koptu valla :) ilk maç attıgım 2. golu cok beğendim direğe çarpıp giren bu arada bizim grup maçları cok kritik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar