Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ne kadar ücretlendirilir ? Nasıl yapılır ? Bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sana iki cuval komure olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 önce bi beleşe yaptırmaya calısana belki hosuna gidenbişi koyar birisi ben suna ınanıyorum, logo dediğini önce beleşe yatırmya acalısıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Adam logo tasarlayın dese, para sormasa topicte linç edilir hemen. Akıllı davranmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kurumsal kimlik istiyormusun yoksa sadece logo mu istiyorsun her iki şekildede ben yaparım ilgileniyorsan özelden ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aboo tahih baya gecmiş msj atmıs bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar