-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hava durumu sitesinden bakıyorum şimdi neresinde tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Seninle çekilmiş bir fotosunu koyabilir misin kedinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çankaya . çok ucuz oldu bence bu resim isteme işi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bi veterinere götür veya bi dişi arkadaş bul. Belki biri duygularıyla oynamıştır bilemezsin sinem kimsenin iç dünyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ankaranın tam neresinde ilçe olarak çünkü ankaranın bazı ilçelerinde kirlilik çok var ve kedilere çok zararlı diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kedin kokoya baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çankaya dedi ya okumuyomusun kızın dediklerini. Edit : nilep ayar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dinlemiyo abi okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yok dinlemiyorum ben otoya bağladım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bu arada sinem, kedin 3 aylikken HNC asisini yaptirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aquila tw ne demek bilmiyorum ama diğer üyelerde olmadığına göre bir de penthesilea da vardı önemli bir şey . senin gelipte böyle bir şey söylemen yakışık alıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bi rahatsızlığı olabilir bi doktora götür.Senin de için rahatlasın hem sinem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 6. ayında da BBW aşısı var, onu da esgeçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: aquila tw ne demek bilmiyorum ama diğer üyelerde olmadığına göre bir de penthesilea da vardı önemli bir şey . senin gelipte böyle bir şey söylemen yakışık alıyor mu ? aquila çok süper bir insandır ve penth de veterinerlik okumadı. o yalan söyleyince ona neden laf yok? ama penth en süperimizdir. Tabi nilden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yancı lazım mı sinem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 onada demek istedim yani hani kızım sana diyorum gelinim sen anla misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bide gelin çıktı ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gelinin a/s/l? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 -de ekini bitişik yazdığından ölecek kedin maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 erkek arkadaşın var mı? belki seni kıskanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 penthe sor asl yi . evet var ama hiç görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çirkin misin Sinem? Çirkinsen sebebi o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kedi dişiyse evde erkek olmamayışını yadırgamış olabilir, geleyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sen insanmısın peki ? yuh ya hiçbirşey demiyorum şu msjlar karşısında . çok ucuz insanlar var burda onu gördüm sağolun yani . kimin ne olduğunu erkenden anlıyorum iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kedinin yaşama şansı varsa bile, -misin soru ekini bitişik yazdığından o da gitti. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar