Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 yok abi ben oyunun son yarısından itibaren haritadakilerin yarısını öldürmedim ehuea tembellikten basıp gittim o yüzden normalde oraya daha yüksek levella gelinir. sneakla çooook daha yüksek olursun. çünkü benim karakter fighter thief mage gibi bisi oldugu icin eahuea sneaki biliyorum biraz buglı gibi olmus sneakin yüksekse mesela gidip birsürü adamın ortasında duruyorsun takır tukur artıyor. 5 adamın yanından sneakle geçerken mesela onları öldüreceğinden çok daha fazla xp alıosun fln ha soruya gelince benim su adna 683.086 xp im 37. lvl icin 703.000 istiyor keşke haritaları yarım geçmeseydim diyorum şimdi de eahuea öldüremiyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 yok yuksek lvl'da bile degersen adama sneakden cikiosun ama haklisin catir catir exp. aliosun walla hehe 33. lvl 4xy000 xp (x, y < 6) istioken 4 lvl sonrasinin o kadar abarmasina sastim ama... neyse saol yasasin diplomacye yuklenmek o zaman hehe zaten here and now perkunu de sona sakliorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 pek sona saklamana gerek yok yav. çünkü sonlara doğru düşmanlardan aldığın exp de deli gibi artıyor pek bir farkı olmuyoor aynı sürede level atlıyorsun paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ehe sonunda bitirdim yannız tembelliğimi faiziyle ödedim :) son savaştan önceki saveimle barcelonaya kadar geri döndüm öldürmediklerimi öldürdüm ki 2 level daha atlicak kadar çoktu :) :) potion ve itemlar aldım okla öldürmeyi planlıyordum ama 1 kere bile vuramayınca adamı dumur oldum eahueau o kadar da item satın almıştım 100 e kadar çıkıyordu ranged skillim neyse sonra normal olarak öldürebildim bir taktiği var ve sanırım sadece o şekilde bitirilebilir oyun ancak biraz saçma oluyor dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ben dun sabahtan kotu hatirlamisim (sabahin 7sinde beyin sayi mayi gormuo diye bahane uydurabilirim ama aslindan tumuyle dikkatsizlik) 32. lvl 490k larda bi xp istiomus zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ehe sen forum diyince ben de bi ana sayfasına gidip baktım forumlara diplomacyle geçiliyormuş hakkaten kendimi garip hissettim eşek gibi hack n slash oyun be kafayı sıyırcam eahuaeh keşke baştan diplomacy kassaymışım ben de zaten stealthle kestiğinden fazla exp alıosun :) ama gördüğüm bi topicte oyun yapımının yarısında adamlarının paraları bittiği için fransa kısmından itibaren düz hack n slash e döndüğünü söylüyorlardı mantıklı aslında oyunu eskiden beri takip etmediğim için birşey söleyemeyeceğim. zaten oyuna başalayalı 3 gün mü ne oldu kendimi kaptırdıktan sonra da bırakamadım bir anca bitsin diye oynadım eahuaeh yarısını atladım adamların ama sonra geri döndük tabi :) oyunun sonunu bilmiyosan bence bırak sinrlerin bozulmasın :P gerçi bikaçtane son varmış en dandiği de benimki herhalde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 wielders ı arıyacaktım herbalistle konuş dediler bulamadım. kapanmış bi dükkan vardı herhalde bunu yakaladılar dedim. şu inquisition ın tmeple ın sağ üst tarafındaki binaya girdim. soldan indim. milleti kestim.. açtım kapıları bi adam spirit verdi kızın ruhunu kurtardım.. mor bi eleman vardı (wielder dır bu dedim hemen koştum) uçtu gitti.. ben hala lost street i bulamadım..galileo yuda bulamadım... grand inquisitor gibi bi adam vardı goblin öldür dedim.. öldürdüm bişi olmadı.. adama vurdum hapise girdim (daha once lockpicklediğim kapıda kilitlenmişti hasta oldum) pls help.. lost street. galileo bide şu spirit ne zazman konuşmayı bırakcak? (goblin kesiyorum burası tehlikeli deddi cinnet geçiriyodum :D )[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar