pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaaa said: dunno topiki diye geldim. aradığımı bulamadım. üzüldüm.. dunno topiğinin başlığından bişey çıkaramazsın ki anlaşılmaz olur gereksiz olur kurubaklagiller falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 pardon bişi sorcam. fistan bu foruma espri yapmaya mı geliyodu da bıraktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 escape said: fistan forumu bırakır bu topikten sonra. Ahah yapsa valla saygı duyarım.Gönüllerde level atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben niye bırakıyorum lan siz bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 espiri için gelseydi çoktan bırakmış olurdu ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 olm adam burda lan. ayrıca niye gönderiyosunuz olm adamı siz gidin aa şunlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 e bu da dunno başlığı kadar saçma ve gereksiz.. cidden "erkek arkadaşımın yaptığı espriyi anlayamıyorum artık. önceden hedele hödölö yaptığında beraber gülerdik ama artık hiç gülmüyorum. adam iyice odun gibi kaldı ölece.." tarzı bişiler beklemiştim.. hayallerim vardı.. trolll falan.. pogodi said: dasaaa said: dunno topiki diye geldim. aradığımı bulamadım. üzüldüm.. dunno topiğinin başlığından bişey çıkaramazsın ki anlaşılmaz olur gereksiz olur kurubaklagiller falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sen de bi git çay falan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bi espri yaparım dünyanın en gereksizi olursun bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aboriiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ağır atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yapamıyorum işte onu demeye çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oha paticik rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 doktor.. arkadaşın espri keseciği yırtılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 işte seni dövmek lazım böyle espri olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaa yı dövüyosak her türlü varım, huun u da aradan çıkaralım bence hazır kötü espri yapanları dövmeye başlamışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gelin lan gelin.. bekliyorum en azından konu trolle gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o değil de ben fistan'ın espri yapabildiğini hatırlamıyorum.. iyi veya kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kavgada bile adamı yere yatırdıktan sonra söylemezler bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaaa said: o değil de ben fistan'ın espri yapabildiğini hatırlamıyorum.. iyi veya kötü.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dasaaa said: o değil de ben fistan'ın espri yapabildiğini hatırlamıyorum.. iyi veya kötü.. hacı, senin bişeyi hatırlayabildiginden süpheliyim ben kalitesiz sacmalamaların ve kotu esprilerin yuzunden saglıklı bir düşünceye sahip olmadıgını düşünüyorum zaten yıllardır o yüzden tın yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ömer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar