Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku&Gerilim Film Tavsiyesi..

uncla

Öne çıkan mesajlar

gore lumu goresuzmu derken arcane, film vahset/kan vs. icersinmi icermesinmi demek istemis.

sana 'bana gore' gelmis gecmis en iyi korku filmlerini onerim ona gore bak:

The Evil Dead (Eski low budget korku filmlerinden, ve bence gelmis gecmis en iyi korku filmi)

The Shining (Buda izlenmesse olmaz, Jack Nicholson'un en iyi filmi)

Hellraiser I, II ve V (Vahset derecesi yuksek, insani gerilten sahnesi bol ve karanlik filmler kusagi)

At the Mouth of Madness (Lovecraft'in kisa hikayelerini veya Chtulhu'u okuyan herkesin direk atlamasi gereken, belkide bu listedeki en urkek sahneleri iceren film)

Jacob's Ladder (psikolojik gerilim, bir kac sahne donuna isetir adami, silent hill gibi oyunlarin yapimina ozendirmis bir sanat eseri)

Session 9 (Buda psikolojik gerilim, sonuna kadar nolucak nolucak dedirtenlerden, fazla aksiyon yok ama kafa yoran, bi kac sahnesinde koltuga yapistiran bir film)

The Blair Witch Project (Yapim sekli amator kamera ile yapildigi icin bir suru insan tarafindan on yargi ile karsilanan, ancak harika sahneleri ve karakterleri olan bir film)

The Exorcist III (ilkinden daha iyi olmasada super bir sahnesi var filmde, vede Exorcist II Heretic den kesinlikle uzak dur, bunu direk izlesen olur)

Ayrica bu topici'de incelersen sana yardimci olur, ama ustteki listedeki herseyi izle, bide arcane ve ghaldzarin yorumu bekle (ben pek birsey birakmadim ama neyse :horace: )

[Bu mesaj Draven tarafından 19 Temmuz 2004 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

draven hoca diger filmlere tamamda hellraiser? :) yani o filmden korkacak adam gitsin intihar etsin, oyuncak maketten ne farki var onlarin, aslinda normaldir 1989 cekimi film yani ama.. hic te korkunc falan degil :) ben onu kahkahalarla izliyorum, $u siralar digiturk moviemax kanallarinda da veriyolar cok eglenceli oluyor.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim.
ya da hic kimse a$ik olmadi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 19 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki:
gore lumu goresuzmu derken arcane, film vahset/kan vs. icersinmi icermesinmi demek istemis.

sana 'bana gore' gelmis gecmis en iyi korku filmlerini onerim ona gore bak:

The Evil Dead (Eski low budget korku filmlerinden, ve bence gelmis gecmis en iyi korku filmi)

The Shining (Buda izlenmesse olmaz, Jack Nicholson'un en iyi filmi)

Hellraiser I, II ve V (Vahset derecesi yuksek, insani gerilten sahnesi bol ve karanlik filmler kusagi)

At the Mouth of Madness (Lovecraft'in kisa hikayelerini veya Chtulhu'u okuyan herkesin direk atlamasi gereken, belkide bu listedeki en urkek sahneleri iceren film)

Jacob's Ladder (psikolojik gerilim, bir kac sahne donuna isetir adami, silent hill gibi oyunlarin yapimina ozendirmis bir sanat eseri)

Session 9 (Buda psikolojik gerilim, sonuna kadar nolucak nolucak dedirtenlerden, fazla aksiyon yok ama kafa yoran, bi kac sahnesinde koltuga yapistiran bir film)

The Blair Witch Project (Yapim sekli amator kamera ile yapildigi icin bir suru insan tarafindan on yargi ile karsilanan, ancak harika sahneleri ve karakterleri olan bir film)

The Exorcist III (ilkinden daha iyi olmasada super bir sahnesi var filmde, vede Exorcist II Heretic den kesinlikle uzak dur, bunu direk izlesen olur)

Ayrica bu topici'de incelersen sana yardimci olur, ama ustteki listedeki herseyi izle, bide arcane ve ghaldzarin yorumu bekle (ben pek birsey birakmadim ama neyse :horace: )

[Bu mesaj Draven tarafından 19 Temmuz 2004 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]

cok teşekkür ederim..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

invasion of body snatchers. beden avcılarını istilası. Çok gerilim bi film. Fakülte bu filmden esinlenilmiş, hatta fakülte de bu kiataba laf sokuyolardı. Fakülte dedim diye kaçma hemen dur! Fakülteden çok öte, çük güzel bir film.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 19 Temmuz 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
draven hoca diger filmlere tamamda hellraiser? :) yani o filmden korkacak adam gitsin intihar etsin, oyuncak maketten ne farki var onlarin, aslinda normaldir 1989 cekimi film yani ama.. hic te korkunc falan degil :) ben onu kahkahalarla izliyorum, $u siralar digiturk moviemax kanallarinda da veriyolar cok eglenceli oluyor.
1987 de hellraiser ortaya çıkmış, hellbound ise 1988de.hala izlenince etkisini gösteren filmler ilk iki film.87 de izlesem herhalde kalpten giderdim...korkmuyorsan zaten izleme korku filmi anlamı olmaz :)[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Sosyal ağlarda paylaş

yanılmıyor isem 1987 yapımı John Carpenter filmi

Prince of Darkness

Avoriaz korku filmleri festivalinde en iyi film seçilmişti

Birde son dönem Event Horizon mutlaka izlenmesi gereken bir film

...Dikkat bu bir rüya değil gelecekten gelen bir uyarıdır...[signature][hline]"Story of SadButcher"
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 20 Temmuz 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 20 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
Birde son dönem Event Horizon mutlaka izlenmesi gereken bir film
kesinlikle katılıyorum! hatta in the mouth of madness üstüne izlenmelidir ki sam neill ın nası bi adam olduğu iyice anlaşılmalıdır.karakter düzgünse adam coşuyor.hastasıyız.

event horizon ın başta konusu, atmosferi ve orbital+michael kamen çıkışlı süper müzikleri olmak üzere benim zevkime süper bi şekilde hitap ettiğini söyleyebilirim.olmazsa olmazlarımdandır.

bu arada,
texas chainsaw massacre yazılmamış galiba.onu da tavsiye ediyorum.ama eskisi.. 2003 remake i fena değil ama orjinalinin etkisini veremiyor.[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Sosyal ağlarda paylaş

RIP michael kamen

texas in orijinali gercektan harika, nasil unuttum ask olsun bana. leather facein sesi hareketleri falan saheser.

ya hazir topic varken sorayim, kucukken bir film izlemistim. boyle manyak bi aile vardi, insan eti yiyorlar falan, insanlari yakaliyip, ses tellerini kesip (ada dillerini) arka bahcede kafalarina kadar gomuyorlardi, sonradan kafalarina torba geciriyorlardi, yani canli tutuyorlardi taze olsun diye :|, yani anliyacaginiz berbat birseydi altima sicmistim 6 yasinda mi neydim izlediimde. en sonunda kotu adam kafasina domuz maskesi takip savasiyordu, ismi neydi hatirliyan varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

draven bi başka konuda sormuştuk onu
hatta yanlış hatırlamıosam şöyle olmuştu
ben o filmi chainsaw sanıodum sonra chainsaw ı seneler sonra bi daha izleyince farklı olduğunu anlamıştım
ama o filmde de ana karakter sarışın bi kızdı
hatta yatalak kalıodu kız, bacakları tutmuodu falan.etrafta kavanozda organlar vardı.ailesiyle kaza geçirmişti sanırım
acaip dehşet bi filmdi küçükken izlemiştim ama aklıma kazınmış nası tırstıysam..
konuyu bulursam buraya linklerim.sanırım biri adını söylemişti de biz filmi bulamamıştık..[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Sosyal ağlarda paylaş

audition - ölüm provası'nı kesinlikle tavsiye etmem..tabi sıkıcı japon gerilimlerinden hoşlanıyorsan sen bilirsin de..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...