rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 point and shoot, en makul aletleri sony çıkartıyor.
throine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sony dsc serisi biraz pahalidir, canon ixus serisi hem fiyat hem de perf olarak iyidir bi cok modelde.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2-3 makine kullanıp bunlar kötü çöp diğeri lider zaten diye genelleme yapmayalım bence. bir de burda bahsedilen zaten öyle çok pahalı modeller değil anladığım kadarıyla. fiyat çıtasını yükselteceksek her markanın imba modeli mevcut. en olmadı alırsın dslr otomatik modda çekersin.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sony'lerin güzel tarafı minicik olmaları.. cidden ince ve kolay taşınıyor.. bana slr versen tozlanır evde. ne ayarlamaya vakit ayırırım çekerken ne de çan gibi boynuma asarım çantasını, ne de hammallığını yaparım. sony'den önce canon powershot mıdır nedir.. onun a510 serisi ile a1100 serisi olsa gerek kullandım.. böle sağ tarafları bombeli, güya kompakt makineler.. ama taşınmıyor işte meretler! cebime koyayım desen olmaz, paltonun cebinde de durmaz.. öeh diyip bırakıveriyorssun evde, otel odasında vs. panasonic lumix'i arkadaşımdan alıp kullanmıştım.. güzeldi yani.. sonra dsc'den iki kompakt kullandım.. birinin kodu tx1 birisi dsc-900 herhal. çok rahat baba.. hafif, küçük.. taşınması yük değil yani.. bilmiyorum, ne alırsan al ufak tefek bişi al çok foto manyağı değilsen.
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Theridone said: http://images.gittigidiyor.com/2383/SEVGILILER-GUNU-ICIN-PEMBE-POLAROID-SPICECAM__23836904_0.jpg kız arkadaşımda vardı, kurcaladım deli bir aletti hehe
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 senin yerinde olsam canon yada sony alırdım. nikon al diyecem ama onların fiyatları yüksek.
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 evet farkettiğim kadarıyla genel kanı canon veya sony diyor..yerinde model inceleyicem artık, menüleri vs. ona göre de bi karar vericem...
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben sana ilk sayfada verdim ipucunu para ayırabilirsen fuji s1500 al keyfine bak. Gerçi diğer aletlere göre biraz büyük ama almadan önce git bi teknosa da falan dene gözünle gör için rahat etsin.
Öne çıkan mesajlar