Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arkadaşlar arattım, 4 ay kadar önce bununla ilgili bir konu vardı, uplamak yerine yeni konu açmayı uygun gördüm, mod arkadaş gerekirse oraya taşıyabilir, oradan devam edebilirim... şimdi şöyleki sağda solda arkadaş arasında fotoğraf çekmek için kullanacağım, sanatsal boyutuna hiç girmeyeceğim maksimum 300-350 tl aralığında bir dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. konuyla ilgili tek bilgim de nikon kodak sony iyidir den ibaret :P istediğim bu basit kriterlerde en iyi fotoğrafları elde edebileceğim makina tavsiyelerinizi beklerim....teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://images.gittigidiyor.com/2383/SEVGILILER-GUNU-ICIN-PEMBE-POLAROID-SPICECAM__23836904_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ahahah renkler çok net =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 muameleye bak, 14 şubattan sonra açardım bilsem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tamam ciddileşiyorum =) bence çık gez hem fiyat bak hem dene falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.hepsiburada.com/nikon-coolpix-l20-ep-10mp-3.0-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd96114 şunu önerdi bir arkadaşım da biraz evvel. nasıldır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 babamda var bu kasanın aynısından. iyidir ya hepsi aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu mudur yav pati, vay bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 400 civarına çık fuji s1500 al ben henüz alamamış olsamda çok iyi makine. yarı profesyonel ve özellikle makro çekimde harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fiyat bilmiyorum tam olarak kaça satılıyor bizde.. ama kompakt olarak panasonic lumix serisi, sony dsc serisi güzeller.. bi de rollei var alamanyalardan gelen.. onlar da iyicene sayılırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dragonfire said: 400 civarına çık fuji s1500 al ben henüz alamamış olsamda çok iyi makine. yarı profesyonel ve özellikle makro çekimde harika. 400 civarı nereden bulabilirim o makineyi, kabaca bi baktım 500 üzerinde hep :/ yorumlar hoş ama genelde... @dasaa; inceliyicem o serileri de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gg mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hocam Nikon-Kodak-Sony iyidir demişsin ya , çok yanlış markalar hepsi bana göre , onlar yerine Canon , Fuji , Olympus bak derim acizane. Edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nikon ve sony kötü deyip fujifilm iyi demek de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 canon g10 dicektim tam sana göre dicektim ta ki 300-500 tl yi okuyasıya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sony cybershotlardan al. gayet guzel makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu gün sony dsc-w180 görme imkanım oldu, çekilen fotoları bilgisayar ortamına atmadıktan sonra 2.7" ekrandan görmek pek bir şey ifade etmiyor ama iyi gibiydi... biraz daha araştırıcam bakalım.bir de 14 şubat öncesi diye fiyatlar artmamıştır değil mi, sonra da alsam olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 DoruK said: nikon ve sony kötü deyip fujifilm iyi demek de iyiymiş. Fuji zaten sektör lideri ? Nikon ve Sony'nin digital cihazları (DSLR cihazlarından bahsetmiyorum ) gerçekten başarısız bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sektor lideri? burada soyledigin seyi kendin de aciklamissin zaten... SENCE Cok kotu. OP rahat rahat gunluk ortamda cepten kolayca cikarip sipsak foto cekecegi bir makina istiyor. Sahsen Kullandigim Sony Cybershotlar bu alanda benim gordugum en rahat makinalar. Zaten pro, sanatsal fotoya girmicem demis, bence gayet caizdir. Casio Exilim de deneyebilirsin, daha onceki modellerini kullanmistim, fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2010 icin bir sitenin top 10 compact camera listesi. Bu tip listelerden de yararlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o link gerçekten oldukça faydalı oldu, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Azmodai said: sektor lideri? burada soyledigin seyi kendin de aciklamissin zaten... SENCE Cok kotu. OP rahat rahat gunluk ortamda cepten kolayca cikarip sipsak foto cekecegi bir makina istiyor. Sahsen Kullandigim Sony Cybershotlar bu alanda benim gordugum en rahat makinalar. Zaten pro, sanatsal fotoya girmicem demis, bence gayet caizdir. Casio Exilim de deneyebilirsin, daha onceki modellerini kullanmistim, fena degildi. Alıcak arkadaş en uygun fiyata en iyisini alsın istiyorum. Yoksa kişisel görüşlerimi niye burda yazma gereği duyayım ? Fuji sektör lideri evet , bir çok firmanın taklit ettiği , kullandığı teknolijileri kendi markaları için geliştirip geliştirip pazarladığı bir firma. Genelde Fujiler fiyat-performans iyi cihazlardır. Burda zaten sanatsal kritik yapmıyorum , iyi ve ucuz olanı öne çıkartmaya çalışıyorum. Sony - Nikon gibi markalar vaad ettikleri kalitenin çok altında iş çıkarıyorlar benim denediğim , gördüğüm cihazlarında ama Canon ve Fuji özellikle en alt seviye modellerinde bile çıtayı çok düşürmüyorlar kalite anlamında. Misal Nikon ve Sony'nin şu an ülkemizde satılan bütün ürünleri çin üretimi. Bir araştırsanıza kaç tane çin üretimi Canon bulabileceksiniz Türkiye piyasasında. Canon'un powershot serisi dışında bütün serileri direk japonya üretimi olarak geliyor , bu da kaliteye etki ediyor bence. Exilimlerin genelde batarya problemleri çıkarttıklarına şahit oldum , yine kalite olarak vasatın üstünde değiller zatn. Samsung- schneider cihazlar da değerlendirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 DoruK said: nikon ve sony kötü deyip fujifilm iyi demek de iyiymiş. fujifilm f31 fd modeli vardı yanlış bilmiyorsam. efsanedir. gerçi parası biraz fazlaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fotograf makinesi sahibinden.com dan spot olarak yari fiyatina alinir. oyle sikko modellere 300-500 bayilmazsiniz siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Katharsis said: Azmodai said: sektor lideri? burada soyledigin seyi kendin de aciklamissin zaten... SENCE Cok kotu. OP rahat rahat gunluk ortamda cepten kolayca cikarip sipsak foto cekecegi bir makina istiyor. Sahsen Kullandigim Sony Cybershotlar bu alanda benim gordugum en rahat makinalar. Zaten pro, sanatsal fotoya girmicem demis, bence gayet caizdir. Casio Exilim de deneyebilirsin, daha onceki modellerini kullanmistim, fena degildi. Alıcak arkadaş en uygun fiyata en iyisini alsın istiyorum. Yoksa kişisel görüşlerimi niye burda yazma gereği duyayım ? Fuji sektör lideri evet , bir çok firmanın taklit ettiği , kullandığı teknolijileri kendi markaları için geliştirip geliştirip pazarladığı bir firma. Genelde Fujiler fiyat-performans iyi cihazlardır. Burda zaten sanatsal kritik yapmıyorum , iyi ve ucuz olanı öne çıkartmaya çalışıyorum. Sony - Nikon gibi markalar vaad ettikleri kalitenin çok altında iş çıkarıyorlar benim denediğim , gördüğüm cihazlarında ama Canon ve Fuji özellikle en alt seviye modellerinde bile çıtayı çok düşürmüyorlar kalite anlamında. Misal Nikon ve Sony'nin şu an ülkemizde satılan bütün ürünleri çin üretimi. Bir araştırsanıza kaç tane çin üretimi Canon bulabileceksiniz Türkiye piyasasında. Canon'un powershot serisi dışında bütün serileri direk japonya üretimi olarak geliyor , bu da kaliteye etki ediyor bence. Exilimlerin genelde batarya problemleri çıkarttıklarına şahit oldum , yine kalite olarak vasatın üstünde değiller zatn. Samsung- schneider cihazlar da değerlendirilebilir. Babam fotografci oldugundan ve studyosu oldugu icin burda her gun elimize yeni makinalar geciyor her markadan ve turden, hem pro makina olaraktan (daha gecen hafta Nikon D3s geldi mesela) ve bizim gorevimiz de bunlari deneyip performanslarini kendimizce degerlendirip burda bu islerden sorumlu bir adama bildirmek. Kanimca Nikon ve Sony kullanim / fiyat acisindan en rahat makinalar. Burda fanboyluk soz konusu degil, hersey geciyor elimizden. Sahsen son 2 ayda degerlendirdigim onlarca makinaya dayanaraktan konusuyorum. Benim fikrim tabi bunlar ama cok fazla makina kullanma sansimiz oldu... bir yerden sonra kisisel marka tercihine donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar