padawan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 pepelek zamanındanım ama ne kullanıcı adımı ne şifremi ne de account'a ait mailimi hatırlıyorum haha :) Alıntıla
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hoşgeldin minik jedi. umarım güzel vakit geçirirsin=) Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 welcome you are, young padawan. Alıntıla
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 vaniLLe said: welcome you are, young padawan. bunu demeye gelmistim. may the force be with you,young padawan. Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hosgeldin var mi tanidigin aktif uye? ya da nickin neydi, belki ben hatirlarim, istersen eski accu acmaya calisiriz kasmaya gerek yok dersen de tekrar hosgeldin o vakit =] Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hoşgeldin jedi Nefr ustanın sözüne kulak ver :P Alıntıla
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne şanslı adammış. Bùschùr. Alıntıla
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yillar sonra eski accountuna kavusmus biri olarak hos geldin diyeyim bende.. hatirlamaya calis bence eski acc name ini. :) Alıntıla
padawan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Nefr said: hosgeldin var mi tanidigin aktif uye? ya da nickin neydi, belki ben hatirlarim, istersen eski accu acmaya calisiriz kasmaya gerek yok dersen de tekrar hosgeldin o vakit =] valla onları da hiç hatırlamıyorum. bi chemical var sanırsam. herneyse... ama o zamanlar çok güzel muhabbet dönüyodu burada. lan partiler falan dönmüştü dimi zamanında :)? evet kasmaya gerek yok böyle iyi ehe Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Natural_Jedi olmasın lan bu adam ? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.