sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ekonometriyle aramda yaşanan ufak sorun sebebiyle yaz okuluna kaldım ama şu notlarla yazın kesin mezunum uzatmadan. üniversite hayatına şöyle demek istiyorum; I've had great time dude, but i must leave now.Take care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nil,almancayı geçmişsin aferin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 asdasdasdfasdasjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 valla onun yaptığı sınavdan 80 almışım kendi yaptığımdan 71 ben de fena sayılmam. senin noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 3 tane açıklanmayan var diğerleri yüksek baya. bakalım. mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kısmet.geçersin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gerçi bana terbiyesiz iğrenç falan dedin de canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sipeyskeyk said: valla onun yaptığı sınavdan 80 almışım kendi yaptığımdan 71 ben de fena sayılmam. senin noldu ? onu da benim sayemde gectin ki. 2-3 gün skypeda calistirmamin etkisi. ahdfhdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 işte o 3 taneden biri korkulu rüyam uygulamalı bireysel iş hukuku ama işte. şimdi başlamayayım yine 150 kişiden 6 kişi geçıo falan dıye sdkljf neyse güzel olmuş sevındım yaz okuluyla halledersin ekonometriyi. NİL TEBRİKLER BİTANEM ÖPTÜM ÇOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 diplomayı da nil alsın olmadı asldkjakdljasjkldda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kendimi yanci gibi hissettim. ben fakirim, bak... ben diploma alamiyorum ayakkablarim yirtik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abi bana dismissed yazmışlar lan yol verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar