nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 telini inci sozluge karı numarası diye yaz
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: sevgilin halledecek. bu tarz bişeyin erkeğe yansıtılmaması lazım çözülmesi için. bunu yansıtan sevgili git döv diye geçiriyodur içinden bence
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya aynı şehirde olsak elemanla gidip dövücem zaten
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 eğer savcı mavcı uğraşamam dersen skype den arıyorsunuz + bi yerden polis telsizi sesi bulun arada o ötsün arkadan amirim-şahıs-ekip otosu-tmm arkadaşlar geliyolar sayın savcım... tarzı laflar geçsin. telefonda konuşan arkadaş: 'bak güzelim merkezden arıyorum iş güç uğraşıyoruz şurada yorma beni bi daha yiğenimi rahatsız etme çekerim merkeze hiç yoktan dayak yer bide üstüne mahkemelerde sürünürsün' desin bence işe yarar.
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: sevgilin halledecek. Başka türlüsü olmaz cidden. Sevgilin halletmeli bence de.
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Xaenin said: Annesinin ya da babasının numarasını bul, bilmemne karakolundan arıyorum, oğlunuz olarak görülen şahıs bugün uyuşturucu taşıma suçu için ifade verecekti ancak gelmedi, kendisine ulaşamıyoruz de. 3-5 gün rahatlarsınız en azından sdfs. MO-MO-MO-MONSTER KILL!
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napae said: Fistan said: sevgilin halledecek. Başka türlüsü olmaz cidden. Sevgilin halletmeli bence de. kesinlikle alınma ama bu gibi durumlar tamamen sevgilinin sucu
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bence sapığı doğuranın ve terbiye veremeyenin suçu.
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hemende dövüyosunuz asıp kesiyosunuz ya nekadar yiğit delikanlı varsa paticik otağında.
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 "nutella yerim" said: napae said: Fistan said: sevgilin halledecek. Başka türlüsü olmaz cidden. Sevgilin halletmeli bence de. kesinlikle alınma ama bu gibi durumlar tamamen sevgilinin sucu (tu)
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tamamen haklılar sevgilin halledicek.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kelimenin sonuna nokta koymasan devam edecektim :(
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yok geçti artık yazmayacam. 2 kere tekrar etmişsiniz.
Öne çıkan mesajlar