fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nelerdir, dövemiyorum uzak şehirlerde? öyle birşey olsun ki, tekrar rahatsız edemesin beyinleri çalıştırın çılgın fikirler bekliyorum
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savcı gogo kagıt gitsin evine sonra geri çekersin şikayeti olmadı
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 avea=) savcı mantıklı detaylı bilen var mı bu işi
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 dövmek nedir yahu . Karşınızdakinin nolduğunu bilmeden ne bu yüreklilik ? adam çekse vursa nolcak boku bokuna ölceksiniz . yapmayın etmeyin yani
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 fastreloader said: avea=) savcı mantıklı detaylı bilen var mı bu işi Sen açıp konuştun mu kardeşim benim sevgilimi arama falan diye? Hala mı yapıyor?
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya savcıya veririm seni de işte en kısa ve basit yöntem. tecrübeyle sabit. 1 kere düzgün konuş yapmak istemiyorum ama devam edersen yaparım diye ara söyle.
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çekse vursa nedir lol. dayak yerinde güzel bişey bence
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Böyle olaylar olunca hep aynı şey geliyor aklıma.Biri aynı şekilde tacizcinin numarasını vermişti,telefondan tröllemiştik adamı,işe de yaramıştı.
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya o işin abartısı . Karşındaki insanı bilmeden yapabiliceklerini bilmeden böyle şeylere girişmeyin . Aklı başında olsa zaten uğraşmaz böyle şeylerle
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 istersen yaz buraya numarayı zaten canı sıkılan insan dolu pati tek gecede bi 15 20 kişi ugrasır adamla bi de sedat pekerin yegeniyim falan derler tam olur
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Böyle olaylar olunca hep aynı şey geliyor aklıma.Biri aynı şekilde tacizcinin numarasını vermişti,telefondan tröllemiştik adamı,işe de yaramıştı. ya en güzel yöntem o çocugun numarasını public bi yere yazıcan altına da "ara beni boya beni" tarzı bişi yazıcan ugrassın dursun :)
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 otobus duraklarına, kopru altlarına guzel bir :not: esliginde yaz numarasını basit cozum
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. Sen küstün dimi hayata . Lan bi atlada kurtuliyim sapığımmısın nesin arkadaş
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. ahahah. valla bana da biri dadanmıştı hatta topiği var. adam "senle ciddi düşünüyorum bir şans ver" falan diyodu.ahahaushau. sonra düzgün birşekilde savcıya veririm ama vermek istemiyorum lütfen arama dedim. aramadı. ciddiyeti bu kadarmış işte ..............
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sevgilim kaç kere atma yeter dedi. muhattap olmak istemiyor kız haliyle. numarayı buraya yazabilirim gerçekten
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bella said: Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. ahahah. valla bana da biri dadanmıştı hatta topiği var. adam "senle ciddi düşünüyorum bir şans ver" falan diyodu.ahahaushau. sonra düzgün birşekilde savcıya veririm ama vermek istemiyorum lütfen arama dedim. aramadı. ciddiyeti bu kadarmış işte .............. Sen söyle ben onu döverim. :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bella adam aramadığı için üzülmüşsün ahahahha
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savcıya hangi durumlarda verebiliyorsunuz yani rahatsız etmenin yasal boyutu ne
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Bella adam aramadığı için üzülmüşsün ahahahha karalar bağladım sorma artık başka bir bellayım =((888
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 senin ananı bacını arasalar hoşuna gider mi? de bence aramaz bi daha anne deniyo cunku
Öne çıkan mesajlar