fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nelerdir, dövemiyorum uzak şehirlerde? öyle birşey olsun ki, tekrar rahatsız edemesin beyinleri çalıştırın çılgın fikirler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savcı gogo kagıt gitsin evine sonra geri çekersin şikayeti olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 turkcellden engellet numarasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 avea=) savcı mantıklı detaylı bilen var mı bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 dövmek nedir yahu . Karşınızdakinin nolduğunu bilmeden ne bu yüreklilik ? adam çekse vursa nolcak boku bokuna ölceksiniz . yapmayın etmeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 xunn'u gönder dövsün gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 fastreloader said: avea=) savcı mantıklı detaylı bilen var mı bu işi Sen açıp konuştun mu kardeşim benim sevgilimi arama falan diye? Hala mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya savcıya veririm seni de işte en kısa ve basit yöntem. tecrübeyle sabit. 1 kere düzgün konuş yapmak istemiyorum ama devam edersen yaparım diye ara söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çekse vursa nedir lol. dayak yerinde güzel bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Böyle olaylar olunca hep aynı şey geliyor aklıma.Biri aynı şekilde tacizcinin numarasını vermişti,telefondan tröllemiştik adamı,işe de yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya o işin abartısı . Karşındaki insanı bilmeden yapabiliceklerini bilmeden böyle şeylere girişmeyin . Aklı başında olsa zaten uğraşmaz böyle şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 istersen yaz buraya numarayı zaten canı sıkılan insan dolu pati tek gecede bi 15 20 kişi ugrasır adamla bi de sedat pekerin yegeniyim falan derler tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Adresini bul. At kafası yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sevgilin halledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Böyle olaylar olunca hep aynı şey geliyor aklıma.Biri aynı şekilde tacizcinin numarasını vermişti,telefondan tröllemiştik adamı,işe de yaramıştı. ya en güzel yöntem o çocugun numarasını public bi yere yazıcan altına da "ara beni boya beni" tarzı bişi yazıcan ugrassın dursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 otobus duraklarına, kopru altlarına guzel bir :not: esliginde yaz numarasını basit cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. Sen küstün dimi hayata . Lan bi atlada kurtuliyim sapığımmısın nesin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. ahahah. valla bana da biri dadanmıştı hatta topiği var. adam "senle ciddi düşünüyorum bir şans ver" falan diyodu.ahahaushau. sonra düzgün birşekilde savcıya veririm ama vermek istemiyorum lütfen arama dedim. aramadı. ciddiyeti bu kadarmış işte .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sevgilim kaç kere atma yeter dedi. muhattap olmak istemiyor kız haliyle. numarayı buraya yazabilirim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bella said: Tenekeadam said: Financial adamla 5 dakika konuşsa yeter.Adam hayata küser. ahahah. valla bana da biri dadanmıştı hatta topiği var. adam "senle ciddi düşünüyorum bir şans ver" falan diyodu.ahahaushau. sonra düzgün birşekilde savcıya veririm ama vermek istemiyorum lütfen arama dedim. aramadı. ciddiyeti bu kadarmış işte .............. Sen söyle ben onu döverim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bella adam aramadığı için üzülmüşsün ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 savcıya hangi durumlarda verebiliyorsunuz yani rahatsız etmenin yasal boyutu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tenekeadam said: Bella adam aramadığı için üzülmüşsün ahahahha karalar bağladım sorma artık başka bir bellayım =((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 senin ananı bacını arasalar hoşuna gider mi? de bence aramaz bi daha anne deniyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar