SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 e şimdi kıvrandığın ilgi milgi deyip flamlemiyor musun ortalığı azmodai sorarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Financial said: ya bana saldırılınca noluyo ki . tanımadığım adamlar benim hakkımda ne düşünmüş kime ne ? inat adamıyımdır ben bide yani öle git denildimi gitmem yüzsüzümdür öyle bir cümle ki dünyanın en çaresiz argümanı ve en başarısız savunması var şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yahu senin ilgini istediğimi kim söyledi arkadaşım allah allah . bi derdim olur bi konu hakkında yardım isterim o zaman postunu beklerim ama yani gözünü seviyim senin postların benim umrumda değil . anladım sevmiyosun beni aynı konunun yüzlercesi varken gelip bana patlıyosun onlara değil çünkü onlar arkadaşın bunu da anlıyorum . demokrasi yoksa burda bendede yok . rahatsızlığımı veririm . sen cinsel ilişki dendiğinde bi rahatsızlık duyuyosan tv fln da izleme hani cnbce de fln sevişme sahneleri rahatsız eder dimi babacum yahu bari sen etme eyleme yahu . bak seymor ne güzel demiş yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 msjım olsun büyük kavga ufukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 financial boş konuşuyorsun zamanına acımıyor musun hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 e anacım hani otur bi analiz et "ne yazmışım ne demişim" de hani onu da ben mi söyleyeyim? yein ediyorum hak vereceksin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Farinal said: financial boş konuşuyorsun zamanına acımıyor musun hiç zamanım dediğin gecenin 01:30 u . uykum yok napalım dl yapıyorum hona da giremiyorum babacum bi tek banane diyiceğime kime ne demişim o mu sorun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kitap oku 1-2 bişi öğrenirsin belkim? düzgün bir müzik dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bence kitlenilmesi gereken bi konu bu ya. yakismiyo yani suraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 arkada zaten müzik çalıyo . ya canım sıkkın bugün biraz finaller yüzünden . geneli iyiydide işte 1 ders bozdu ondan hevessizim . sen nasıl burda benim konuma post atarak zamanını öldürüyosan bende öldürüyorum . bi yandanda işimle uğraşıyorum tabi hani o yüzden ölen zaman şu postu yazdığım zaman kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 şöyle söyleyeyim; ben senin ayağına işiyorum ve ayağğında gore tex var yani teorik olarak çiş ayağına geçmeyeceği gibi iz de brıakmdan akıp gidecektir ama bu seni rahatsız edecektir ve bana karşı çıktığında ben "hey adamım! çişim senin tenine değimedi ki!" gibi ha bir de "ben yüzsüz adamım" demek.. böyle bir konuda yüzsüz olmak sence de acınası bir şey değil midir? hani niye durup dururken kendini aşağılıyorsun? o deilde ben neden böyle ciddi cevap veriyorum.. ders fln çalışayım youn oynayayım bilemedim ben bak ama çay koymalıyım evet çay içeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 akintiya kurek cekiyorsun abicim. birak kendini akintiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya ders çalışyaımla oyun oynayayım bir mi arkadaş nasıl ders çalışmak oyun oynamak kadar eğlenceliymiş gibi konuşuyorsunuz çakıcam ağzınıza ama okulda da ya aslında çalışmıyorum diyen tiplerden misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ha bir de can sıkıntısı için www.lfgcomic.com daha önce okumadıysan okumaya başla 300 küsur bölüm var çizimler çok iyi aynı adamın "at least I can do" diye bir bant karikatür çalışması var hani ilk çizimler tadsız da böyle 2007 den sornakiler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yok ben böyle sınava bir gün kala fln çalılyıorum da dersi dinliyorum :P bir de sık sık sağda solda anlattığım ettiğim şeyler hep hani ders çalışmasam bile sohbet sırasında anlatırken çalışmıl oluyorum :P geçen babama vob da opsiyonları anlattım misal soınavda da geldi koydum çocuğu ama şimdiki çalıştığım konjonktür tahmini böyle regresyon analizi fln var, parametre, varyans vs hesabı yok hipotez kuruyoruz t testi f testi yapıyoruz.. o değil hoca normalde formülleri v erecekti sınıftakiler sınavı ertlettti diye kadın hem "zor soracğaım" demiş hem de "formülleri de vermiyorum" demiş yoksa yani rahatım gormülleri verse nerede ne yapmam gerektiğini biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bu konu benim koum olsun mu? regresyon anlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 şimdi şöyle düşün babacum sen gelip bana hakaret ediyosun diyosun ki varlığın beni rahatsız ediyo çek git şurdan . bende sana diyorum ki ben yüzsüz bi adamım öyle gitmem diyorum . ben burda bir kendini aşığılama görmedim . bence bu karşındakini sinir etmeye yönelik sadece . sanal bi ortamdayız yani ben şu an gerilmiyorum eğer benim msjlarımı görüp gerilen varsa biraz mantaliteyi değiştirsin . link güzelde hdd de sandmanin arşivi duruyo okuyamadım ekrandan birşeyler okumak kadar göz yorucu bir olay yok bence . ebooklar zorunluluk olunca ne yapcam onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya ben her gün paticiğe giriyorum 7 yıldırda burdayım hemen hemen ama çoğu şeyi bilmiyom tanımıom insanları fln niye böle oldum lan ben Financial said: ya yaşımda ilerledi ama küçüklüğümden beri cinselliğin içindeyim eskiye döneyim istiyorum neler önerirsiniz kitap oyun vs. mesela bu yazıdan hiçbişey anlamadım lan ne demek bu şimdi siz nası anladınız da kızdınız adama:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bi insandan nefret etmek istersen gık demesi yeterlidir ondan . yoksa orda bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 lütfen açıklayın o mesajı bana bayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 küçükken seks şop da çırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 iki tane konu vardı birisi 19 yşaında basketbol oynamakla ilgili diğeri de yunan mitolojisi hakkında şeylerle ilgili . canım sıkıldı ikisini birleştirdim bir de cinsellik ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ve sanırsam seks şop açmak istiyor ben bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sinir krizi geçirerek ağlamıştım bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar