fab Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yeni bir kasa var şuan elimizde fakat p4.3ghz lik işlemcinin sıcaklığı nedense 50 derece civarlarında. Bu ne kadar normal? normal değilse nerede yanlışlık var? Kasa Feel'in hurricane modeli.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu hava sıcaklıgında cokda anormal bi raak mdegil odanın sıcaklıgı kasanın arkasının duvardan kaç cm uzakta oldugu ve içindeki kabloların kasa fanlarının yapması gerektigi hava akışını nekadar engelledigi gibi kaba taslak etkenler de rol oynar zaten 75C ye kadar yolu var diye biliyorum 50 önemli degil amd athlon 1800xp+ cpu var 47 C suan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla vantec fanım varken 37 derece idi amd'm şimdi su soğutma taktim gürültüden dolayi 47 derece max görüyo ama kasanin içinde hiç fan yok[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 16:54 tarihinde demiş ki: bu hava sıcaklıgında cokda anormal bi raak mdegil odanın sıcaklıgı kasanın arkasının duvardan kaç cm uzakta oldugu ve içindeki kabloların kasa fanlarının yapması gerektigi hava akışını nekadar engelledigi gibi kaba taslak etkenler de rol oynar zaten 75C ye kadar yolu var diye biliyorum 50 önemli degil amd athlon 1800xp+ cpu var 47 C suan kasa içi etkenlerle vs vs alakası varda o 75 dediğin olay aMD de oluyor diye biliyorum INTEL in daha az ısındığını sanıyordum ben , yinede Intelden anlayan birisi cevap verse daha yararlı olur[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. şuan için 55 i geçtiğini görmedim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 İntel AMD den daha fazla ısınıyor. (AMDnin ısınan işlemcilkeri geride kaldı) Şimdi o işlemci Northwood çekirdekli ise biraz yüksek sayılabilr. 50 den sonrası iyi değil. Ama prescott çekirdekli ise düşük sayılabilecek bir sıcaklık. Prescotl'a sıcak demek için 60ı görmek lazım.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kasa sıcaklığını ölçmek için programlar var mı? varsa nerden temin edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Program var ama onun içinde bir termometre benzei bir şeyler takıyorlar bu arada ben antalya da kasamın üzerinde yumarta pişiriyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Eğer anakarttaki algılayıcılardan bahsediyorsak Motherboard Monitor işinizi görecektir.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 16:54 tarihinde demiş ki: amd athlon 1800xp+ cpu var 47 C suan aynı işlemci bende de war da 52 derecede fln çalışıyo 47 dereceyi hangi marka fanla becerdin? kasa fanı da war mı weya kapa kasağı açık mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: BombaciMulayim, 22 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: kasa sıcaklığını ölçmek için programlar var mı? varsa nerden temin edebilirim? öeh anakartın üzerindeki sensor den bahsettin herhalde öbür türlü elle bir sensor uzatman lazım olucak , ki öle hazır kasalar var alabilirsin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla herhangi bi kasa fanı yok asus t-10 kasa işlemci fanı coolermaster ama en kolpasından ekstra bişi almadım 2000 de aldıydım pc yi ha bak sunu soliyim ben 2000den beri hiç temislememiştim kasa içini 2 ay once baktım kitlenmeye basladı makine açtım bi cpu yu fln söktüm tozunu aldım 55C den 45 e düştü ortalaması ki bu sıcaklarda suan 45-50 gidiyo ve hayvani kastırıyorum cpu yu en ufak bi sogutma sistemim flnda yok ehe acilen sök cpu fanını fln komple tozları temizle fırçayla fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yok ama snnki anormal soğuk geldi amd 1.8 lere göre de o yüzden. cooler master ınhangi çeşidinden olduğunu öğrenebilir misin lütfen faturaya fln bakıp? palomino ların default fan ı mı acaba? öleyse faturada amd palomino fan yazar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: BOccOB, 23 Temmuz 2004 16:27 tarihinde demiş ki: said: aktiftablet, 22 Temmuz 2004 21:58 tarihinde demiş ki: İntel AMD den daha fazla ısınıyor. (AMDnin ısınan işlemcilkeri geride kaldı) Şimdi o işlemci Northwood çekirdekli ise biraz yüksek sayılabilr. 50 den sonrası iyi değil. Ama prescott çekirdekli ise düşük sayılabilecek bir sıcaklık. Prescotl'a sıcak demek için 60ı görmek lazım. yoo AMD ler yapı olarak intellerden daha çok ısınıyor... ama amd ler intelden daha soğuk çalışıyor. çünkü amd kullananların %90 ı bi işlemci paraı kadar da fan ve soğutmaya veriyor keh keh heh bu fan olayına gülerim işte ben zaten 80 e kadar yolu var işlemcinin ne fanı ? hani fan ? göremiyorum ben fan man en basit fan var işlemcimin üzerinde 48 derece 2 senedir sistem kapanmadı ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar