Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Script bölümü açılmadığı için buradan link vermeyi uygun gördüm.Açılnca oraya taşırım.. Ring Of Life serverı için hazırlamış olduğum kitaplar http://www.sihirlisayfalar.com/silincekler/books.rar İndirip de sen mi yazdın muhabbeti olmasın diye şimdiden söyliyeyim : Necromancer book ta sol taraftaki büyüler nebulanın eski kitabındandır.Diğerlerini kendim hazırladım. Her büyüde item ve body değiştirerek normal sphere büyü tarzında hazırlandı.Kısa notlar düştüm lazım olur diye. Umarım birilerinin işine yarar[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 23 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Drachai tarafından 23 Temmuz 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 link calismiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Şimdi düzeldi books olacakmış yanlış yazmışım.[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 unutmadan cleric ve paladinlerin buyu yapabilmesin için bağış taşı koymanız gerekli para karşılığı yapabilirer ancak[signature][hline]Sihirlisayfalar Owner www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 daha denemedim ama paladin book varsa osideki gibi güzel olmuştur :)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar