Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 manisa benim :p izmire 30dk lol edik: kısa dönem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 norak kıbrıs yolcususun %90 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Eğitim Merkezi 7'NCİ KOR. 6'NCI HD. A. K.LIĞI VAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 eet bende öyle duyumlar almıştım :p uniyide kıbrısta şeyetmiştim zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Belkide 10. kezdir acabılıyorum sıteyı ama hala onay kodu gorunmemkte dıretıyor :S acıp ogrenebılen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yalovada oturan arkadasa bursa çıkmış lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ısparta ve burdur lu 2 kişi vardı antalyada düşün :) manisa da kalmazsan kıbrısa kesin. kuzenimden biliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 onay koduna sağ tıklayıp show picture diyin bekleyin çıkıyor, bilgileri girip enterladıktan sora server busy derse bile bida girmeye gerek yok bende direk sonuç çıktı 3. refreshten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 denedim olmamıştı. neyse öğrendik herkesi. arkadaşta manisalı balıkesire düştü. şans bu işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TEKİRDAĞ İL J. K.LIĞI TEKİRDAĞ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hayırlı olsun :D tekirdağ ıı ıh piyadeler için ıı ıh en azından. jandarmasını bilemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 var mı van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Herkesın hayırlı olsun arkadaslar hayırlı teskereler. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Kısa Dönem Er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 329 patilerden biri sanırsam oraya düşmüştü :p ya da patilerden biri en azından öyle hatırlıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 p.tesiye kadar nasıl gitcem ben yaw 1082 km balıkesirdeyım ben :S pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 van yok mu lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esevetnov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kırklareli Jandarma Genel Komutanlığı Kısa Dönem Er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 NEVŞEHİR İL J. K.LIĞI NEVŞEHİR kısa dönem er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA orda olan var mı patiden varsa bilelim takılalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 silent said: Herkesın hayırlı olsun arkadaslar hayırlı teskereler. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Kısa Dönem Er Şunun aynısından çıktı yeğenime de, hehe...Tez tezkere diyeyim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Jadelith said: HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA orda olan var mı patiden varsa bilelim takılalım : ) ben askerdeyken ülkenin en yatış yeri diye hep burayı söylerlerdi. inan buna. bilmiorm sen gidince daha iyi anlarsın ama en rahat askerlik diye hep kütahya havacılık demişlerdi. düşen birini gördüm ordaykende yaz lütfen :D er eğitim tugayı = eğitim çavuşu. bu yüzden geçmiş olsun :p ama eğitim çavuşu olmama ihtimalinde var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tnkt said: van yok mu lan :P hemen yarın cıkıyosun çarşıya thermal içlik alıyorsun kendine. Mevsim yaz vs. deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gideceğiniz yeri nette arattırın, özellikle sözlükte falan çok fantastik bilgiler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kuzenimden sana nameler yapabilirim. o aralıkta döneminde gitmişti. manisa batı kışlada idi. dağ yüzünden güneşi göremiorz sabah donuyoruz demişti. sıcak su acemiliğinin son 3 haftasına yakın süre olmamış. pek güzel bi yer değil manisa. umarım orada kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 BiTcH_oFBaT said: ben askerdeyken ülkenin en yatış yeri diye hep burayı söylerlerdi. inan buna. bilmiorm sen gidince daha iyi anlarsın ama en rahat askerlik diye hep kütahya havacılık demişlerdi. düşen birini gördüm ordaykende yaz lütfen :D er eğitim tugayı = eğitim çavuşu. bu yüzden geçmiş olsun :p ama eğitim çavuşu olmama ihtimalinde var tabi. buraya yazarım zaten nası gidiyo filan diye internete girebildiğim zamanlar. eğitim çavuşu da oluruz artık nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar