Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

333. Celp Dönemi

Goarth

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
birşey sorucam

ben geçen yaz ağustosta 25 inde mezun olmuştum 31 ekimdi bi sonraki yoklamanın son tarihi, o zamana kadar yoklamamı verme mgerkeiodu neyse gittim hallettim

şimdi arkadaşlar var benim onlar bu ocak şubat gibi mezun oldular üniden, onlar 28 şubata kadar yoklamalarını vermek zorundalar mıydı nedir o nların son tarihi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu nisan celbini kaçırdık heralde
mayıs celbi nası oluyo yani iki grup ta askere alınıyo diyo msb nin sitesinde birisi mayıs ın sonu ikincisi ta temmuz? ben mayıs ta gitmek istiyorm ama temmuza sarksın istemiyorm öle bi seçeneğimiz oluyo mu acaba yoksa allah ne verdiyse mi ?

bir de 2010 celp tarihleri diye bir excel dosyası vermişler: http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2010_celp1.xls

mesela istanbul da sadece bazı askerlik şubelerinin karşısında mayıs 2010 var, bu ne demek olaki? yani mayıs istiyosak gidip o şubelerden mi müracat edicez
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

ya bu nisan celbini kaçırdık heralde
mayıs celbi nası oluyo yani iki grup ta askere alınıyo diyo msb nin sitesinde birisi mayıs ın sonu ikincisi ta temmuz? ben mayıs ta gitmek istiyorm ama temmuza sarksın istemiyorm öle bi seçeneğimiz oluyo mu acaba yoksa allah ne verdiyse mi ?

bir de 2010 celp tarihleri diye bir excel dosyası vermişler: http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2010_celp1.xls

mesela istanbul da sadece bazı askerlik şubelerinin karşısında mayıs 2010 var, bu ne demek olaki? yani mayıs istiyosak gidip o şubelerden mi müracat edicez

var mı bu konuda bilgisi olan acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide bana sağlık raporu ilk önce bi sene erteleme, ikinci sene de A grubu arızalı, askerliğe elverişlidir - komando olamaz çıktı, bi tiroid hastalığı var bende hergün ilaç alıyorm o sebeple, bunun bi etkisi olurmu nereye gideceim konusunda,

birde 2011 şubat a kadar tecilliym şimdi bozdursam tecili nisan celbine alırlar mı beni?
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

Şubeye gitmeden önce hangi belgeleri götüryorduk?
12 resim ve diploma ve fotokopisi mi sadece

ben 12 resim götürdüm 1 tanesini aldılar 3 tane nüfus cüzdan fotokopisi çıkış belgesi orijinali ve 3 fotokopisi lazım kısaca sen her şeyn fotokopisini çektir öyle git :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...