Goarth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Evet arkadaşlar yanılmıyorsam,geçen cuma itibariyle 333.celp dönemi yoklamaları bitti ve mart'ın ortasında tekrar gidip sınava sevk edilicez neyse herkese hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 benm dün askerliğim resmi olarak bitmişti. biraz hızlı geçmiş zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bi arkadaşım 333 e yetişmeye çalışıyor önümüzdeki bu hafta şubeye gidicek, yoklama olayı bitmemiştir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben de varım bu gün başvurumu yaptım kısa dönem için muayene bile oldum martta gelin dediler bakalım...ayrıca başvurular 25 şubata kadar diye gördüm bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 333 cok talihsiz bir donem yau tertipler arasindan bi dudak buzuklugu olacaktır en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 325den sevgiler saygılar allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 son başvuru için tarih bilen var mı resmi bir ağızdan duyan? askerlik şubesinden falan öğrenen? ben de yetişmeye çalışıyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 28 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 belgeleri almak için ne zaman gidilecek var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 birşey sorucam ben geçen yaz ağustosta 25 inde mezun olmuştum 31 ekimdi bi sonraki yoklamanın son tarihi, o zamana kadar yoklamamı verme mgerkeiodu neyse gittim hallettim şimdi arkadaşlar var benim onlar bu ocak şubat gibi mezun oldular üniden, onlar 28 şubata kadar yoklamalarını vermek zorundalar mıydı nedir o nların son tarihi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 beyler topçu ve füze okuluna asteğmen düşerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gecen sefer 331. celp donemine gidememistim gerizekali y.lisans problemim yuzunden. Bu sefer gidiyorum. Bakarsiniz karsilasiriz birinizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu gün 150 defa aradım askerlik şubesini ne zaman gelelim belgeler ne zaman hazır diye açmadılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya bu nisan celbini kaçırdık heralde mayıs celbi nası oluyo yani iki grup ta askere alınıyo diyo msb nin sitesinde birisi mayıs ın sonu ikincisi ta temmuz? ben mayıs ta gitmek istiyorm ama temmuza sarksın istemiyorm öle bi seçeneğimiz oluyo mu acaba yoksa allah ne verdiyse mi ? bir de 2010 celp tarihleri diye bir excel dosyası vermişler: http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2010_celp1.xls mesela istanbul da sadece bazı askerlik şubelerinin karşısında mayıs 2010 var, bu ne demek olaki? yani mayıs istiyosak gidip o şubelerden mi müracat edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bağlı olduğun şubeyle alakalı o sanırım. nerden başvurursan vur hangi şubeye bağlıysan ona göre işlem yapılıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 333.celp olduğumu şimdi öğrendim. yuh yani diyorum başkada bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tüm arkadaşlara şimdiden geçmişolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 lovecraft0Z said: ya bu nisan celbini kaçırdık heralde mayıs celbi nası oluyo yani iki grup ta askere alınıyo diyo msb nin sitesinde birisi mayıs ın sonu ikincisi ta temmuz? ben mayıs ta gitmek istiyorm ama temmuza sarksın istemiyorm öle bi seçeneğimiz oluyo mu acaba yoksa allah ne verdiyse mi ? bir de 2010 celp tarihleri diye bir excel dosyası vermişler: http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2010_celp1.xls mesela istanbul da sadece bazı askerlik şubelerinin karşısında mayıs 2010 var, bu ne demek olaki? yani mayıs istiyosak gidip o şubelerden mi müracat edicez var mı bu konuda bilgisi olan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ogretmen veya doktor degilsen sadece aralik,nisan,agustos celp donemlerinde alinirsin askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şubeye gitmeden önce hangi belgeleri götüryorduk? 12 resim ve diploma ve fotokopisi mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya bide bana sağlık raporu ilk önce bi sene erteleme, ikinci sene de A grubu arızalı, askerliğe elverişlidir - komando olamaz çıktı, bi tiroid hastalığı var bende hergün ilaç alıyorm o sebeple, bunun bi etkisi olurmu nereye gideceim konusunda, birde 2011 şubat a kadar tecilliym şimdi bozdursam tecili nisan celbine alırlar mı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok geç kaldın nisan celbine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Goarth said: Şubeye gitmeden önce hangi belgeleri götüryorduk? 12 resim ve diploma ve fotokopisi mi sadece ben 12 resim götürdüm 1 tanesini aldılar 3 tane nüfus cüzdan fotokopisi çıkış belgesi orijinali ve 3 fotokopisi lazım kısaca sen her şeyn fotokopisini çektir öyle git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 zarfımı aldım bu gün... 1-2-3 nisan tarihlerinde tuzlda sınavdayım bakalım var mı başka işlemlerimi tamamlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar