Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaktersiz-lik

reyou

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

-Dark_Angel- said:

Etraftaki insanlara göre fikirleri davranışları değişiyosa karaktersizdir.

+1

ayrıca yalancıysa karaktersizdir.
sonra aldatmak karaktersizliktir.
sözünde durmuyorsa.
yüzüne gülüp arkandan konuşuyorsa.

ayrıldığı sevgilisinin arkasından konuşuyorsa sırf karalamak amaçlı karaktersizliktir.en düşük insan modelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

mokoko said:

Farinal said:

Sinemcem said:

ama sana yok o sorun işte

bana niye olsun milletin karısına kızına mı bakıcaz tey allam

gay misin?

BİLAE milletin karısı kızı foruma giriyor birine yazsak biz YAKIŞI KAÇAR MI?

özür dilerim BİLAE ben genel olarak karıya kıza bakmıosun sandım. sonuçta her kız karı-kız kavramına hedehödö anladın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemcem said:

işte gerçek hayatımı bilmemen senin böyle yorumlar yapmana sebep olabiliyo . ben oturup buraya karılı kızlı resim koymamam hayatımda kızların olmadığı anlamına gelmez merak etme sen . Forum içi konuşuyoruz öyle konuşmaya devam et

evet haklısın yorumlarımda yanılıyor olabilirim ama 2.cümlende de belirtmişsin, buradaki davranışların, geçmişin, tanıdığım her 2. cümledeki pati user ından farklı olduğundan sevketti beni o düşünceye.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir yer ki zaten genel olarak forumlar; dostuna laf atıldığında senle tartışan,sevmediği bi adam sana sataşsa senden post atar.ne farinal ne seni, ne eski nicklerini tanımıyorum, hoş bi laf sokmuşsun, benim de yazasım geldi açığı.dışarıda ne olduğunu olmadığını çıkarmaya çalıştığım yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemcem said:

dostum kavga olmasın hani tatlı tatlı takılalım . patiyle pati dışı çok farklı kavramlar ondan ne sen ne ben yani bilemeyiz dışarda nasıl olduğumuzu [b]yüz yüze görüşmeden[/b] . farinal laf sokmaya çalıştı bende karşlık verdim ondan ibaret sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...