Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben erkeklerin patide bir kız olma umuduyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 patide kız var zaten koçum sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ama sana yok o sorun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: ben erkeklerin patide bir kız olma umuduyum AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 -Dark_Angel- said: Etraftaki insanlara göre fikirleri davranışları değişiyosa karaktersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: ama sana yok o sorun işte e abi sana ne patiden ne başka yerden yok heralde ki bu kadar kasıyorsun ama...ha o "abi" bölümü yanlış olduysa, düşünmek bile istemiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: ben erkeklerin patide bir kız olma umuduyum SDADASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: ama sana yok o sorun işte bana niye olsun milletin karısına kızına mı bakıcaz tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 işte gerçek hayatımı bilmemen senin böyle yorumlar yapmana sebep olabiliyo . ben oturup buraya karılı kızlı resim koymamam hayatımda kızların olmadığı anlamına gelmez merak etme sen . Forum içi konuşuyoruz öyle konuşmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Farinal said: Sinemcem said: ama sana yok o sorun işte bana niye olsun milletin karısına kızına mı bakıcaz tey allam gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 self defense o ama başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Loxias said: -Dark_Angel- said: Etraftaki insanlara göre fikirleri davranışları değişiyosa karaktersizdir. +1 ayrıca yalancıysa karaktersizdir. sonra aldatmak karaktersizliktir. sözünde durmuyorsa. yüzüne gülüp arkandan konuşuyorsa. ayrıldığı sevgilisinin arkasından konuşuyorsa sırf karalamak amaçlı karaktersizliktir.en düşük insan modelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 mokoko said: Farinal said: Sinemcem said: ama sana yok o sorun işte bana niye olsun milletin karısına kızına mı bakıcaz tey allam gay misin? BİLAE milletin karısı kızı foruma giriyor birine yazsak biz YAKIŞI KAÇAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bella öyle bir yazdın ki, başına ne gelmişse sevgililerden dolayı gelmiş gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Farinal said: mokoko said: Farinal said: Sinemcem said: ama sana yok o sorun işte bana niye olsun milletin karısına kızına mı bakıcaz tey allam gay misin? BİLAE milletin karısı kızı foruma giriyor birine yazsak biz YAKIŞI KAÇAR MI? özür dilerim BİLAE ben genel olarak karıya kıza bakmıosun sandım. sonuçta her kız karı-kız kavramına hedehödö anladın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Loxias said: bella öyle bir yazdın ki, başına ne gelmişse sevgililerden dolayı gelmiş gibi =) ehau. benle ilgili değil. okuyan anlamıştır onu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: işte gerçek hayatımı bilmemen senin böyle yorumlar yapmana sebep olabiliyo . ben oturup buraya karılı kızlı resim koymamam hayatımda kızların olmadığı anlamına gelmez merak etme sen . Forum içi konuşuyoruz öyle konuşmaya devam et evet haklısın yorumlarımda yanılıyor olabilirim ama 2.cümlende de belirtmişsin, buradaki davranışların, geçmişin, tanıdığım her 2. cümledeki pati user ından farklı olduğundan sevketti beni o düşünceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dostum kavga olmasın hani tatlı tatlı takılalım . patiyle pati dışı çok farklı kavramlar ondan ne sen ne ben yani bilemeyiz dışarda nasıl olduğumuzu yüz yüze görüşmeden . farinal laf sokmaya çalıştı bende karşlık verdim ondan ibaret sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 öyle bir yer ki zaten genel olarak forumlar; dostuna laf atıldığında senle tartışan,sevmediği bi adam sana sataşsa senden post atar.ne farinal ne seni, ne eski nicklerini tanımıyorum, hoş bi laf sokmuşsun, benim de yazasım geldi açığı.dışarıda ne olduğunu olmadığını çıkarmaya çalıştığım yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ve yüzyüze görüşelim diyorduuuu <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 okey =) oo copry görüşmek mi istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yaa dikkatli oku şu postları ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sinemcem said: dostum kavga olmasın hani tatlı tatlı takılalım . patiyle pati dışı çok farklı kavramlar ondan ne sen ne ben yani bilemeyiz dışarda nasıl olduğumuzu [b]yüz yüze görüşmeden[/b] . farinal laf sokmaya çalıştı bende karşlık verdim ondan ibaret sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kaldı ki bi dt ile yüzyüze görüşme istemi...cık cık cık iyi cesaret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar