Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 artık iki sostan sonrası ücretliymiş geçen gun capitolde ücret istiyorlardı...
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o değil de CRISPY CHICKEN'a noldu yahu??? :(:(:(:(:( durduk yere kaldırdılar piyasadan
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kfc başlattı bu ücretli sos olayını ne güzel çatır çutur sos alıyoduk.
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben de sarımsaklı mayonez ve barbekü istedim, barbekü ekstra ücrete giriyor dedi, sarımsaklı mayonezi verdi.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yemeksepetinde menü yanına (2 sos) nugget bonusu alınca 2 tanede ordan geliyor, 4 sos her türlü yetmeli.
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ben buffalo sosunu seviyorum birde sarımsaklı mayonez çok iyi .Mc'nin de hardalı iyidir .
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oha ilk defa benim sevdiğim şey bir toplulukta çoğunluk tarafından da en çok sevilen şey oldu
deggial Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Geçen hafta sonu Eskişehir Espark'ta, buffalo sosu için ücret istemelerinden ötürü müşteri ile müdür arasında sağlam bi PVP yaşandı. Müşteri laf sokma spell'i ile oldukça dikkat çekiyordu. Ancak müdür bey %80 seviyesindeki dırdır resistance'ı sayesinde bu durumdan kolaylıkla sıyrılmayı başardı. Müdür tam galip geliyordu ki, müşteri son anda sağlam bir refresment içti ve satın aldığı ürünleri fişi ile beraber iade etti. "Gider McDonald's dan bedava soslarımı alır paşa paşa yerim yemeğimi" dedi ve aynen öyle yaptı. Bu arada, evet Sarımsaklı Mayonez... Özellikle soğan halkaları ile süper gider.. Yaşasın soğan sarmısak kardeşliği.
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 iyi listesi buffalo ballı hardal acı sos kötü listesi ranch barbekü mayonez
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 deggial said: Bu arada, evet Sarımsaklı Mayonez... Özellikle soğan halkaları ile süper gider.. Yaşasın soğan sarmısak kardeşliği. soğan sarımsak kardeşliğimi abovvv. ama tadları güzel o ayrı
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 her sos iyi kötü yenir de o barbekü sos nedir öyle gres yağı gibi :S
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 deggial said: Geçen hafta sonu Eskişehir Espark'ta, buffalo sosu için ücret istemelerinden ötürü müşteri ile müdür arasında sağlam bi PVP yaşandı. Müşteri laf sokma spell'i ile oldukça dikkat çekiyordu. Ancak müdür bey %80 seviyesindeki dırdır resistance'ı sayesinde bu durumdan kolaylıkla sıyrılmayı başardı. Müdür tam galip geliyordu ki, müşteri son anda sağlam bir refresment içti ve satın aldığı ürünleri fişi ile beraber iade etti. "Gider McDonald's dan bedava soslarımı alır paşa paşa yerim yemeğimi" dedi ve aynen öyle yaptı. PWNG! evet bir kere daha bana da ranch sos falan yok derlerse ya da para isterlerse aynısını yapacam ben de RaraARrRRageee
Öne çıkan mesajlar