Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 buradan buyrun stock sistem kullanmayi sevenler cekip kurduktan sonra, default secenekleri secme opsiyonuna getirerek her turlu medya dosyasini media playerda acabilir, menulerde thumbnaillerini gorebilir. bir cok codec in birle$tirilmi$ ve birlikte cali$masi icin optimize edilmi$ hali. cok pro degil ama guzel cali$iyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ama niye mobil cihazlara actim konuyu orasi muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet ilginc olmus hakkaten tasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben vista zamanından beri bu adamın codeclerini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar bayağı memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar