BaaL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şimdi şöyle bi zımbırtı olucak ama ; stok - alınan adet - satılan adet -kalan - alış fiyatı - satış fiyatı - brüt kar böyle bi satır olucak. stok u bir kere giriyoruz, alınan adet satılan adet giriyoruz formülle kendisi kalan'ı hesaplıyor. kalan'ı alttaki satır'ın en başına stok olarak yazıyor. üstteki satırdan alış fiyatı satış fiyatı giriyoruz. formülden (satış-alış) x satılan = brüt kar olarak hesaplıycak. bu şekilde bütün satırların kalan - brüt kar haneleri formüllü olarak sonsuza kadar gidicek. umarım anlatabilmişimdir. basit bişeydi bu ama office yok bulamıyorum da. 15-20 vakti olan biri tek satırlık bi excel dosyası olarak falan yapar da koyarsa müteşekkir olurum acaip, köyünde kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e egzelin yoksa, hazırlanan format ne işine yarıyacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yapmayı biliyosun da ms office olmadığından yapamıyosan openoffice.org derim. Yoksa yapmayı da bilmiyorum ona bişey diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 anneme lazımdı neyse office 2007 çektim hallettim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar