BaaL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şimdi şöyle bi zımbırtı olucak ama ; stok - alınan adet - satılan adet -kalan - alış fiyatı - satış fiyatı - brüt kar böyle bi satır olucak. stok u bir kere giriyoruz, alınan adet satılan adet giriyoruz formülle kendisi kalan'ı hesaplıyor. kalan'ı alttaki satır'ın en başına stok olarak yazıyor. üstteki satırdan alış fiyatı satış fiyatı giriyoruz. formülden (satış-alış) x satılan = brüt kar olarak hesaplıycak. bu şekilde bütün satırların kalan - brüt kar haneleri formüllü olarak sonsuza kadar gidicek. umarım anlatabilmişimdir. basit bişeydi bu ama office yok bulamıyorum da. 15-20 vakti olan biri tek satırlık bi excel dosyası olarak falan yapar da koyarsa müteşekkir olurum acaip, köyünde kalırım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e egzelin yoksa, hazırlanan format ne işine yarıyacak ki
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yapmayı biliyosun da ms office olmadığından yapamıyosan openoffice.org derim. Yoksa yapmayı da bilmiyorum ona bişey diyemem :D
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 anneme lazımdı neyse office 2007 çektim hallettim zaten.
Öne çıkan mesajlar