Rock Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Elma dilim patetes alındığında 3 tane(mega boyda 4) sos yeterli oluyor. Normal dilimi bilemeyeceğim. Açıkçası geçen gün verdiğim siparişte(3 kişi için) bir sürü sos arttı. Kentucky'nin sos vermeme politikası düşünüldüğünde hala burgerda rahatsız eden birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 benimde son siparişimden 8 tane sos arttı, hatta simit aldım şu an sarımsaklı mayoneze banıp yanında soğanla yiyorumn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sarımsaklı mayonez ve ranch kalmıştı, sosis ve makarnayla deniyeyim dedim. Ranch fena değildi ama mayonez kesinlikle iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kobe bifteğine bile dökerim sarmısaklı mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ıstakozada dökersin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 denemedim hiç olabilir. hardalla güzel oluyo ıstakoz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 siparişi alan adama göre değişiyor ama esnek bi sistem olmuş genel olarak :p az önce verdiğim siparişte 5 sos vardı toplamda, getiren eleman abi koydum hepsinden 3-5 dedi, 12 tane falan sos çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Masticore said: Abi tum soslari buyuk marketlerde bulabilirsiniz thousand island bile buldum ama su honey mustardi bulamadim. Eskiden barbeku ivirzivirsiz yapamazdim artik tek yedigim sos h. Mustard oldu. kendin yap? :p bal + hardal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 valla ben artık ketçap mayonez yerine 2 tane sarımsaklı mayonez alıyorum. barbeküden uzak kaldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ardeth said: Masticore said: Abi tum soslari buyuk marketlerde bulabilirsiniz thousand island bile buldum ama su honey mustardi bulamadim. Eskiden barbeku ivirzivirsiz yapamazdim artik tek yedigim sos h. Mustard oldu. kendin yap? :p bal + hardal sdf bir an düşündüm evde materyal olduğu aklıma geldi -olurmu lan acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi küçük küçük miktarlarda yapıp deneyeceksin işte. oranı tutturana kadar her seferinde azcık azcık. biraz hardal ve balı heba etmeyi göze alacaksın ama sdf ya da internetten bak belki vardır oranları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ballı hardal evde yapılabilecek birşey, ben ekmeğe sürüp deneyip yapmıştım bi ara, tabi hardalı çok koymayacaksınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar