dastingo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Selamlar! iPod Touch 3.nesil 32gb sipariş verdim henüz gelmedi fakat araştırırken kafama takılan birçok sitede de araştırdığım ama adam akıllı bir cevap bulamadığım bir sorum var. iPod Touch 2.nesil 16gb vatan'da 691 lira. iPod Touch 3.nesil 32gb ise 586 lira. Özellikleri karşılaştırdığımda hiçbir fark bulamadım, hatta 3. nesil biraz daha üstün özelliklere sahip bir ürün. Kafama takılan ise bu fiyat farkının nedeni? Hem 2. nesil hem 16 gb olan bir alet nasıl 3.nesil 32gb olan bir aletten daha pahalı olabiliyor?? Bu aletlerin farklarını bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Şimdi apple'ı yeni ürün çıkarttığın şöyle bir durum oluşuyor => önce iki tane ipod touch var diyelim, 299$ (16gb) ve 349$ (32gb). daha sonra yeni nesil geliyor 32 ve 64gb lık satılacak mesela, o zaman fiyatlar standart kalıyor ve yeni gelen ürünler eski fiyatları alıyor. yani 299$(32gb) 349$(64gb) gibi. (fiyatları attım kafamdan) Şimdi senin sorunn tam karşılığı büyük ihtimal senin aldığın 32gb lık 3. nesil alet, 2. nesil 16gb lık olan aletin fiyatını almış olması. Ha fiyat olarak neden daha ucuz diye soracak olursan, bence bu kdv indirimleriyle alakalıdır diye düşünüyorum. Emin değilim, ama dolandırıldığını falan sanmıyorum. Nereden vermiştin ki siparişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vatancomputer'dan aldım. dolandırılma falan gibi bi şüphem yok zaten. sadece merak ettim çok saçma geldi fiyatların garipliği. peki nesiller arası farktan bahseder misin biraz? biraz araştırdım ama sanırım sadece bi firmware muhabbeti(3.1) var ve iphone 3g lerdeki chiplerden varmış 3. nesil touchlarda sanırım. bunun dışında bir fark var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch adresinde nesiller arasındaki farkları anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 i pod touch ta oyun oynanabiliyo di mi, yani iphone oyunlarinin hepsi cali$iyo di mi? bi de wi-fi olayi var sanirim. pili ne dayaniyo? birileri yazsin googleda kasmayayim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mesajinin üstündeki wiki linkine bakarsan sag tarafta nesillere göre batarya süreleri özellikleri vs. listelenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 eet okudum $indi. ee guzel bu. ben kiz arkada$ima aliyim oynasin. 64gb az aslinda, 256 yapacaklar bi sonraki nesile bomba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 çok teşekürler arkadaşlar. yeterince açıklayıcı oldu hiçbir soru işareti bırakmadınız kafada, işin heycanı kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 o kadar da sevinmissindir kesin ahah yanlis fiyatlandirilmis olabilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok ya, sadece anlam veremedim 2. nesilin fiyatının neden o kadar çok olduğuna, hatta acaba 3 daha önce çıktı 2 daha yeni ondan mı böle olmuş dedim. kendi kendime işte böle şeyler düşündüm sora baktım mantıksız. araştırdım öğrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ipod touch'ı inatla iphone olarak okudum o fiyatlara noluyor lan derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neme_SiS_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben wikipedia'dan baktım da 3. nesilde sadece 32 ve 64 gb lik ipod lar gözüküyor. Ama şu anda her yerde ipod touch 8gb 3. nesil var. Bu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 3g 8gb özünde 2g'nin aynısı, isim değiştirip tekrar sürdüler apple'ın sitesinde de zaten ayrı tutuyor 8'i 32 ve 64'lüklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sadece uygulamar ıcın alınacak bır alet ipod touch. ses kalıtesı bakımından 60 lıralık sansa clip cok daha ustun bu aletten.ha sadece muzık dınlemekse amacınız Nationite s:flo2 efsanedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Peki hem şarj hem kapasiteye bakarsak ne almalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar