Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod Touch 2.nesil VS 3.nesil


dastingo

Öne çıkan mesajlar

Selamlar! iPod Touch 3.nesil 32gb sipariş verdim henüz gelmedi fakat araştırırken kafama takılan birçok sitede de araştırdığım ama adam akıllı bir cevap bulamadığım bir sorum var.

iPod Touch 2.nesil 16gb vatan'da 691 lira. iPod Touch 3.nesil 32gb ise 586 lira.

Özellikleri karşılaştırdığımda hiçbir fark bulamadım, hatta 3. nesil biraz daha üstün özelliklere sahip bir ürün. Kafama takılan ise bu fiyat farkının nedeni? Hem 2. nesil hem 16 gb olan bir alet nasıl 3.nesil 32gb olan bir aletten daha pahalı olabiliyor??

Bu aletlerin farklarını bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi apple'ı yeni ürün çıkarttığın şöyle bir durum oluşuyor =>

önce iki tane ipod touch var diyelim, 299$ (16gb) ve 349$ (32gb). daha sonra yeni nesil geliyor 32 ve 64gb lık satılacak mesela, o zaman fiyatlar standart kalıyor ve yeni gelen ürünler eski fiyatları alıyor. yani 299$(32gb) 349$(64gb) gibi. (fiyatları attım kafamdan)

Şimdi senin sorunn tam karşılığı büyük ihtimal senin aldığın 32gb lık 3. nesil alet, 2. nesil 16gb lık olan aletin fiyatını almış olması. Ha fiyat olarak neden daha ucuz diye soracak olursan, bence bu kdv indirimleriyle alakalıdır diye düşünüyorum. Emin değilim, ama dolandırıldığını falan sanmıyorum. Nereden vermiştin ki siparişi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vatancomputer'dan aldım. dolandırılma falan gibi bi şüphem yok zaten. sadece merak ettim çok saçma geldi fiyatların garipliği.

peki nesiller arası farktan bahseder misin biraz? biraz araştırdım ama sanırım sadece bi firmware muhabbeti(3.1) var ve iphone 3g lerdeki chiplerden varmış 3. nesil touchlarda sanırım. bunun dışında bir fark var mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...