Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP pink var elimde (ve olaylar gelişir)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

ablama geçen sene mi ne hediye geldi

http://www.thai-in-aus.com/upload/webboards/200708/PSP-PINK-STANDARD.JPG

ahanda bundan

şimdi bu 1004 mü oluyor 3000 mi? nedir bunun modeli

ablam satmayı düşünüyor, kopya oyun oalyına girmediği (ben de uğraşmadığım için) ve çok az kullandı zaten satmak istemesinin bir nedenide o öyle kenarda duruyor hani haftada 2 saat ya oynar ya oynamaz. hani satsa kaçtan gider? bir de orjinal oyunlar var 6-7 tane

eğer satıı değmeyecek bir fiyat olursa satmayayım hani firmware ayarı vereyim diyorum ben kulanayım ama bu sefer de elimde pembe psp ile olmaz bu iş.. hani satmayayım ben çömüp kullanayım desem bunlara farklı renk kılıf mılıf var mı hani pembeliği kapansın maksat

bi yardım pls
Sosyal ağlarda paylaş

aynisi var bende

korsan muhabbetine girmiyoruz kitlerim ama CFW atiliyor

sony satamadigi pembe psp leri 250 ye sevgililer gununde satiyordu 2-3 sen once ordan kapmistim

sokakta DS evde PSP o yuzden :p

satma dursun bence PSP ye baya iyi oyunlar cikiyor bu ara

pembeligi cok rahatsiz ediyor ise stickerlari var vinyl yapistirir kaparsin kismen

kasayida degistirebilirsin tabide orjinal sony kasa bulmak cok zor 1000 serisine, yan sanayide bir yere dusunce catliycak kalitede direk
Sosyal ağlarda paylaş

eet satmamaya karar verdim hani internete fln da giriyor da siteye girip kullanıcı adı şifre girinceye kadar kanser oldum :P

stiker fln ayarlarsam yanıma da alabilirim hani güncel younalrı oynayaibliyorsak vermiim lan gereği yok

hatta ablama hediye aldırmadım bu sene o yüzden "bunu bana ver" diyeyim :P

bir de bu CFW bana biri anlataiblir mi ya da kaynak pls
Sosyal ağlarda paylaş

Boya ya da boyat eğer pembeden rahatsız oluyorsan, şasesi satılıyor ama saçma sapan fiyatlara. Tabii ucuza koruyucu da alabilirsin rahat edebiliyorsan öyle.

Bende de gümüş lite var; kız kardeşime verdim okulda multi yapıyorlarmış lal, ben sadece tetris oynuyordum son 1 yıldır. Sarmadı beni psp niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...