BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ablama geçen sene mi ne hediye geldi http://www.thai-in-aus.com/upload/webboards/200708/PSP-PINK-STANDARD.JPG ahanda bundan şimdi bu 1004 mü oluyor 3000 mi? nedir bunun modeli ablam satmayı düşünüyor, kopya oyun oalyına girmediği (ben de uğraşmadığım için) ve çok az kullandı zaten satmak istemesinin bir nedenide o öyle kenarda duruyor hani haftada 2 saat ya oynar ya oynamaz. hani satsa kaçtan gider? bir de orjinal oyunlar var 6-7 tane eğer satıı değmeyecek bir fiyat olursa satmayayım hani firmware ayarı vereyim diyorum ben kulanayım ama bu sefer de elimde pembe psp ile olmaz bu iş.. hani satmayayım ben çömüp kullanayım desem bunlara farklı renk kılıf mılıf var mı hani pembeliği kapansın maksat bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 psp nin altinda uzun bir seri no yazar, orada 3000 mi 3001 mi belli olur. arti firmware i ne su an ? o onemli, bazi ozel modifikasyonlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 degistirebilirsin http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=psp+case+covers&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&oq= ama öyle kullan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Pil kapagini acinda orada gorursun direkt modeli. Model ve fiyat alabilirim ben de. Para ayarlarsam hediye alayim hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bende bılmıyorum fıyatları biri bişey desınde anlasalım =) bıde kıralabılır versıyonsa kız arkadasıma hedıye alabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kaça bırakıyon hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 psp1004 müş kırılabiliniyor mu bu model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sahibinden de 250-290 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 draedan said: psp nin altinda uzun bir seri no yazar, orada 3000 mi 3001 mi belli olur. arti firmware i ne su an ? o onemli, bazi ozel modifikasyonlar icin firmware nereden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Farki, eksisi nedir tam bi bilgim yok yalniz cikan ilk modellerden. Kiriliyordur haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 system software version 3.40 diyor ki muhtemelen alındığından beri firmware update görmemiştir lol ulan 250-290 arası da az be hani silikon kılıf fln bulsam kırsam bunu psp 3004 le aynı oyunları oynayaibliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aynisi var bende korsan muhabbetine girmiyoruz kitlerim ama CFW atiliyor sony satamadigi pembe psp leri 250 ye sevgililer gununde satiyordu 2-3 sen once ordan kapmistim sokakta DS evde PSP o yuzden :p satma dursun bence PSP ye baya iyi oyunlar cikiyor bu ara pembeligi cok rahatsiz ediyor ise stickerlari var vinyl yapistirir kaparsin kismen kasayida degistirebilirsin tabide orjinal sony kasa bulmak cok zor 1000 serisine, yan sanayide bir yere dusunce catliycak kalitede direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Encode etmeye usenmeyenler icin yolda falan biseyler izlemek icin mukemmel bi alet psp. Ses kalitesi de sahane ayrica. Kapak degisiyorsa al bi kapak onun icin kullan. 200-250 liraya satilmaz o alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 eet satmamaya karar verdim hani internete fln da giriyor da siteye girip kullanıcı adı şifre girinceye kadar kanser oldum :P stiker fln ayarlarsam yanıma da alabilirim hani güncel younalrı oynayaibliyorsak vermiim lan gereği yok hatta ablama hediye aldırmadım bu sene o yüzden "bunu bana ver" diyeyim :P bir de bu CFW bana biri anlataiblir mi ya da kaynak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hevelendirdin ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bişey sorcam en son çıkan psp kaç ? http://www.us.playstation.com/PSP/Systems/ACbloodlines_bundle.html şunu getirtsem gelir mi tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.pspvadisi.com/khalkedon-alisveris-bolumu/718-sifir-psp-3000ler-burada.html al buradan uğraşma diyecektim ama 350 yapmış fiyatı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi şu 3000 3004 fln bi kronolojik sıra yaparmısınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kucukten buyuge dogru gidiyo iste neyin sirasini istiyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi psp nin sitesinde 3000 var ana sayfada yukardaki linkte adam 3004 satıyo kafam karıştı aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 3000 3004 aynı şey, sondaki rakam ülke kodu gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Boya ya da boyat eğer pembeden rahatsız oluyorsan, şasesi satılıyor ama saçma sapan fiyatlara. Tabii ucuza koruyucu da alabilirsin rahat edebiliyorsan öyle. Bende de gümüş lite var; kız kardeşime verdim okulda multi yapıyorlarmış lal, ben sadece tetris oynuyordum son 1 yıldır. Sarmadı beni psp niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar