BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 henüz 2-2,5 aylık kangal kırması yavrular ev arıyor hani evine almasa bile etrafda evine almak isteyebilecek, yenid çalıtığı/sahip olduğu yada bir tanıdığının çalıştığı/sahip olduğu işyeri/imalathane/fabrika/vs yere güvenlik köpeği amak isteyen var mıdır? taa beylük düzüne bile bekçi köpeği olarak yolladık zamanında ama bu yeni yavrulara gönderebilecek yer bulamadım bir türlü :( babanıza, dayınıza, amcanıza, yengenize, halanıza, teyzenize soruverin elbet bir yerde bahçesine/işyerine lamka isteyen biri çıkar diye umuyorum. şimdiden tenks, yarın gündüz fotoğraflarını çekip koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unuttumlaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 iki saat olmuş kimseden ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Alan adam kulağını kesip, karanlık odaya kapatabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unuttumlaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alan adamsa yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi alışkanlıktan yazık garbıça açmışsın sen bunu, patipete taşınsın pls, yazık hayvancıklara. yetkililere sesleniyoruz!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Alan ben değilim no offens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 patipette de var bi tane aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 apartmanı sahiplenip ileride komşuları yemeyeceğini bilsem alırdım. kangala bahçe şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 stimpak said: abi alışkanlıktan yazık garbıça açmışsın sen bunu, patipete taşınsın pls, yazık hayvancıklara. yetkililere sesleniyoruz!!111 yok önce oraya açtım ama buranın tarfiği epeye kalabalık ondan @nickimden; arkada ğünalan mahallesinden gelip hayvanları dövüştürmek için çalmalarından korkuyoruz zati :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 2-2,5 aylık dediği de en az benim kadar vardır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yok be o kadar olamadılar henüz ehe (lepricorn değilsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 up olsun unutulamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Benim için kıran değil kırılan önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar