BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 henüz 2-2,5 aylık kangal kırması yavrular ev arıyor hani evine almasa bile etrafda evine almak isteyebilecek, yenid çalıtığı/sahip olduğu yada bir tanıdığının çalıştığı/sahip olduğu işyeri/imalathane/fabrika/vs yere güvenlik köpeği amak isteyen var mıdır? taa beylük düzüne bile bekçi köpeği olarak yolladık zamanında ama bu yeni yavrulara gönderebilecek yer bulamadım bir türlü :( babanıza, dayınıza, amcanıza, yengenize, halanıza, teyzenize soruverin elbet bir yerde bahçesine/işyerine lamka isteyen biri çıkar diye umuyorum. şimdiden tenks, yarın gündüz fotoğraflarını çekip koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benim arkadaş karabükteki bahçeli evinde beslemek için ücretsiz bir köpek arıyordu. okeylersen sorabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sor abi hani maksat bu yavrulr ev bulsun arkada ünalandan gelip dövüş köpeği yapmak için kaçıracaklar yavruları diye korkuyoruz hani insan gibi bakacak, sahiplenecek, yuva açcak insanlar arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 foto var mı çok merak ettim izmirde olsa alırdım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 stüdyo dairede büyütülmezmi ya bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yarın gündüz hepsinin birer adet fotosunu çekip koyarım :) daha kaçı dişikaçı erkek öğrenemedim ehe 2 tanesinin doğuştan kuyrupu yok yalnız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kopegi isteyen/alacak kisilere "emin misin?" diye de sorun nolur =/ En azindan kendine oyuncak mi yoksa hakkatten bakacak arkadas olacak hayvan mi ariyor onu ogrenin. Bi de ne ara gittiniz oralara yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 stüdyo evi hayvana tutucaksan neden büyümesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 stüdyo daire için büyük kaçarlar ya hani kangal kırması anne de kangal olmamasına rağmen orta boy bir köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 di said: Kopegi isteyen/alacak kisilere "emin misin?" diye de sorun nolur =/ En azindan kendine oyuncak mi yoksa hakkatten bakacak arkadas olacak hayvan mi ariyor onu ogrenin. Bi de ne ara gittiniz oralara yau. abi benimhatun burada hani nerden baklsan 3 yıldır iki ev arasında mekik dokuyorum annemler-yasemin diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oha resmen dibimizdeymişsin. yeni köpek almasaydım alırdım :// umarım iyi bir yuva bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Eheh burdan oraya giden yol kadar gicik bi yol yok su Istanbul'da. Yazik olmus sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 di said: Eheh burdan oraya giden yol kadar gicik bi yol yok su Istanbul'da. Yazik olmus sana =) yanyok be ben gide gele alştım 4.5 senede :P araba da var olmadı taksi 5 tl fln yazıyor arkadaşlar hani siz almasnızda tanıdık varsa bekçi köpeği fln arayan ona da gider bu hayvanlar benim tanıdık fabrika imalatheler de zaten 3 er 4 er var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 tamam benim arkadaş büyük ihtimalle alır. Tavuk, ördek, kuzu felan besliolar tam kangallık yer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 -bizim yeşil başli ördee ne oldi? -çomarla oyun oynaidi.. çomar oyun yapti.. öldi -:( -:( olabilir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bekçi köpeği olmakta zor iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ogrenciye, bekara ev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gençler hadi daa yavrulr bu soğukda zebil ziyan oluyor.. hayır ben eve alayım diyeceğim de bizim evde var zaten bir tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 foto pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yarın karda oynarken çekerim ehe valla vaktim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 1 kangal http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/photo4.jpg 2 kangal ve kadın ana http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/photo3.jpg 3 kangal ve yine ana http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/photo2.jpg daha çok kangal http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kusura bakmayın biraz geç oldu ama yavrular fotoğraflardaki kadar hani belki böyle acuk daha ele gelir şekilde byümüş oaliblirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar