Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Monitörüm kendi kendine kapanıyor bi daha düğmesinden açmam gerekiyor bazen de gerekmiyor kapanıp kendi kendine açılıyor. Kabloları test ettim kablolarla alakası yok neyle ilgili olabilir çöpe mi atayım yoksa kırayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sanırım birazdan kırıcam evet yumruklamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Servise götür, gak guk ederlerse dükkanda kır. Havan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Garantisi falan kalmadı zaten de bi de yerine koyabilcek monitörüm bulunmadığı için onu yapmak istemiyorum ama yeni monitör alırsam yapabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Serviste tamir edebilirler işte, ondan servise götür dedim. İyi bir monitörse tekrar 500 lira verme boş yere 20 30 liraya falan tamir ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yok ya 17inc gayet lcd olmayan eski tip siyah bi monitör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 artik ozgur birak onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bende burdan sorayım . Geçen gün fena bir şekilde elektrikler kesildi ama hani kesilene kadar pcnin anasını ağlattı diyebilirim . Bir anda kesilmedi böyle ilk bi azaldı sonra geri hafiften arttı sonra biraz daha azalıp tamamen gitti . Ben dedim aha pc gitti . Elektrikler gelip ekranı açtığımda ekran ayarlarımın komple gittiğini ve görüntünün baya bir kayık olduğunu anladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kk gidiyorum hemen bi tane lcd alıyorum bb ladayanamıcam yoksa şunu bile görmeden yazıyorum açıp mesajı gönere basıcam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bişey daha sorucam acaba herhangi bi yazılım sorunu yapar mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar