pnoise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arkadaşımla beraber teke tek maç yapalım dedim server açmayı bulamadım sonra onu o servera nası davet edileceğini de bilmiyorum . bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 server açma diye bir şey yok ql'da, en azından geçen yıla kadar yoktu sonradan yapmadılarsa. ama davet etme var, önce arkadaşını friendlist'e alacaksın sonra boş bir servera gireceksin, ardından listenden duel teklif edebiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zaten friend listte olunca join gibi bir olayı oluyordu, serverda yer varsa girebiliyordun aynı oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar