RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yavaş alsın...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eto gelirde biz alabilirmiyiz bonserwesini bilmiyorum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bonservisi klüpteyse biraz zor alırız eto yu, alısak süper olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eto muhabbeti daha önceden de vardı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 walla shubuo nun yalansym şu ana kadar ne dediyse shubuo tuttu : )) bu arada milliyette yazan isimler vicente nin istediklri morientes başta olmak üzere serginho , guily ve mcmananam aman aman noluorz ... gerçek olrsa hepsi düşünemiorm...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi daha dün adam Tüm takımı ayrıntılı olarak gözden geçiricem ardından eksik olan yerler olduğunu görürsem Transfer isticem fln diyodu 3 saat içinde takımı etüd edip adam transfer edelim demediyse bu adam, bu haberler ufaktan sallamadır. Ha olmaz fln demiyorum fakat şöyle düşünsenize Hergün gazeteler takımlara belirli sayıda sayfa ayırıyor. Bir günde bir transfer gelişmesi olmazsa o sayfayı bir şekilde doldurmaları gerekiyor ve saçma saçma haberler yapıyolar örneğin Alex'in transfer'ini bir destan havasında yazıyolar (hürriyet) yada bunun gibi şeyler.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla onu bunu bilmiyorumda diğer takimlar tutuşmaya başladı NOLUYORUZZZ LAN oldular :) eto moriantes filan aboo birak ligi uefada kafaya oynar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Zafer Biryoldan vazgeçilmiş. [signature][hline][url=http://www.atahost.net/Vodan.jpg] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ahaha adam öle dio ztn uefa ya filan oynicaz dio ispanya basını tr şampiyonluu ve uefa garanti artk bjk nin dedi direk koptm ahahah[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence uefa da en az bi yarı finale çıkarız o soylenen transferleri yaparsak tr liginde de fbyle kapışırız gene ama bu sefer biz alırız gibi geliyor bana gerçi belli olmaz ama... gs de supriz yapabilir![signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eto'o filkan gelirse oynamayalım türkiye lgini filan da imkansız gelmesi anelkadan daha zor 24m fln galiba bonservisi :) zaten kamerun afrika kupasında çok ilerilere gittiği için 2. yarının uzun bir süresi takımda olmaz o da kötü. neyse baba vicente bulur birilerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla eto'o morientes guti flm diyorlar bu 3 unden biri gelse yeter portillo diyorlar ben o kadar taraftarı değilim onun ama iyidir heralde cambiasso flm da diyorlardı ama... ha bir de guily var :) ztn bunları alsak realle kapışırız...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla olmaz olmasına da beşiktaş bu adamları alırsa herşekilde ligi alır bu sene uefay ıda zorlar ama bu saydıklarımızdan en az 3 unu alırsa tabi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 millet gaza gelmiş o adamları alsak ki eto ve monaco dan istediğimiz adamları alamayız bence nası garanti ligi uefayı alıoz annamadım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mattheus yalan oldu del bosque geldi ama bjk&gs bu sene gene bombo$[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hayal gormek guzeldir :) bos dedi adam ya lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben kesin alır demedim zaten ama alırsa da herşekilde ligi alır ona da kesin gozuyle bakarım...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 serginho ile mcmanaman ı alırsak alırız onlarda ölüyo ya genç adamlar almak lazım serginho sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence de genç adam almak lazım ama ondan ote zaten bu adamları alırlarsa iş biter yani... uefa da yarı finale kadar çıkarız...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya uefa + superkupa alırsınz 2 adamla[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi uefa+süperkupa ne demek international kupayı bile alırız sorasında bütün kupaları alırız almadık kupa kalmaz turnuva düzenler onun bile kupasını alırız ne lan bu gaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 senin beşiktaşlılığından şuphe ederim ben... taraftar dediğin gaz olur yalan anlış da olsa boyle haberlerle heyecanlanır... havaya girer...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sadece mantıklı birisi diye taraftarlıktan afaroz edemezsin birisini belki senden daha iyi taraftardır kombinesi vardır fln bilemezsinki. Denyo olmak gerekmiyo taraftar olmak için senin gibiler gaza gelip havaya ateş açıp küçücük çocukların ölümüne yol açıyo kavga çıkarıp top için birbirini öldürüyo canını yakıyo gerçekçi olun biraz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tamam et.. bende heyecanlanırım milllet ailton dediğinde hiç de inanmamıştım ama böle sürekli düşünmüştüm "abi bizde olsa amma olur" şeklinde ama siz abartıonuz abi lig biteli daha 1 ay oldu 1 ay öncesinde bjk sefil bi haldeydi ve şimdi sadece 1 iyi tenik direktör aldık die uefayı alıcaz ya dionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sen nasıl bir insansın Allah aşkına nerden çıkardın benim havaya ateş açtıma küçük çocuklar öldürdüme... ayrıca karşında sokak arkadaşın yok kullandığın kelimelere dikkat et ben sana karşı bir sozlu saldırıda bulunmadım bana o tarz kelimelerle hitap edemezsin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar