Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Var mıdır böyle bir olay? Yani mesela benim elimde fazladan 320 gb bir dahili hard disk var diyelim, bunu bildiğimiz taşınabilir hard diskler gibi usb'den bağlayıp kullanabilir miyim? Bir de şu ürünler ne işe yarıyor bilgisi olan var mı? Sadece koruma kabı mı bunlar? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dediğin olaya yarıo işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 genelde laptop hddsi var taşınabilirlerin içinde.bu alet satayı usbye çeviriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hehe aynen öyle. casper'ın vardı bu işe yarayan. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vay sağolun. peki hiç anlamayan birisi yapabilir mi bu işi kolay mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kolay baya, kutuya yerleştiriyorsun, hdd'nin de bilgisayara bağlanacak kablosunu takacağın bir yeri var işte; onu da bağladıktan sonra hazır. ben fişi takıp bilgisayara bağladığım anda görmüştü harddiski. ama çok dikkatli kullanmak lazım, yerinden bile ittirmemekte fayda var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 çok teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hard disk kutusu diyorlar buna, sata lari ide leri usb den baglamani sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar