xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bn bizim bu özleme kıl oluyorum. hıyar bi hatun. halkla ilişkiler ama çok içe giriyor. fena kılım sevmiyorum. insanların iş hayatıyla oynuyor. hayır benim değil! olamaz zaten de. ama özlem hanım işte. kibrit gibi. ama ciddi kibrit o ucu gibi kalın kafasıda var ayrı bi kıl yani. böyle bi sıkımlık canı var sıkıcan gidicek. zaten kocasındanda ayrıldı. iyice kudurdu 28lik hatun. keşke burda olsan özlemde okusan şunu dile getirsem sana olan sinirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Özlem iyi hatun, arkadaş çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 said: zaten kocasındanda ayrıldı. iyice kudurdu 28lik hatun hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ismi özlem olanlar gıcık oluyo genelde. hep uzak dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arkadaş çevresi apayrı. ahtapot yiyip suşiden konuşuolar. bi arkadaşıda var özlem. arkadaşla kırataneden bahsediyoruz. sende gelcen mi özlem dedik. çınar ağacının altında güzelce oyun oynicaz dedik. kadın ne dese beğenirsin stuşi yoksa gelmem! mıncıklayıp sıkacan böğürtlen suratlıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gideri varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 soluncan. sileyim/grisw özlemlerinde beyinleri böyle fazla o suşimidir ne onu yemekten kurtlancaklar zaten kurtlanmıslarda evde kalmıs ikiz dingiller cok kılllııım lan! edit: bunu öğren daylanım. peki öğrendim wipleşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ooo imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abla, gore foto koyarken spoya alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Herifin kafası uçmuş, oksijen maskesi takmışlar. Ne hanzo adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mojo jojo gibi olmuş adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dilan harbi kıl ama. ben normal kılım ama yine de çok mahsunum bu konularda. gideri var tüm patiye hitap eder. çıt kırıldı bacak bide. ayakkabılarını italyadan temin ediyomuş. karşısındaki tipin durumuna göre rock müzik dinleyip rap yapabiliyomuş böyle bi yapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 rap yapmasını izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 olm bu kadını şirkette pasif durumu düşürtmem lazım. malum babaya söyleyemem. söylesem zaten ti ye almaz. alır ama ekmek mekmek muhabbeti yapabilir gerçi yapmaz kuvvetli bir sohbet içerisindeyiz. iyi o yüzden. bilemedim emin değilim o yüzden hatlar karıştı. neyse hatunda bi sorun var bu aralar sorunlu davranıyormuş. zaten yolcu gibiymiş aldıım haberlere göre. bilemedim ama bişi yapıp akıllanmasını izlemek isterim. napılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 xwhiplashx said: dilan harbi kıl ama. ben normal kılım ama yine de çok mahsunum bu konularda. gideri var tüm patiye hitap eder. çıt kırıldı bacak bide. ayakkabılarını italyadan temin ediyomuş. karşısındaki tipin durumuna göre rock müzik dinleyip rap yapabiliyomuş böyle bi yapı. o patıye layık bile değil sarı kocaman bı kafa vucut genıslıgı 2 cm uzaylı gıbı !! kocaman gozlerı o koca kafasının neredeyse yarısını kaplıyor bacakları 5 mm. genişliğinde dişleri babaannemın dişlerinden berbat! kesin gece suya falan koyuyodur unutup o suyu içiyodur bide! altın sarısı kocaman kupeleri bazen bok rengi ojeleri yılan derisi ayakkabıları var birinin diğerinin de timsah derisi çantası dolaşıyorlar ortalıkta ikiside yerden bitme hhihihihijhihijjijijijijijijijij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o değilde senin sevgilin paticikte takılmıyomuydu . Okumuyomu bu postları . Ne dolaplar çeviriyosunuz NOLUYO BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aha işte burda. :) zaten onun için açıldı bu topük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 özleme cevap hakkı doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yaşlanmışım bilader ben ya resmen . Patiye sevgilimimi getirsem napsam şimdi bilemedim ki dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 keşke bi görse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fotoyu koyan manken olmasa banlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 söz bn daylana öreticem olayı. hatta şimdi öretiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 :D hayal edemedim cevabını öözlemin ha ne derdi sence? aaa enes cok ayıp hiç yakıstıramadım sana neden bana boyle seyler soyluyorsun beraber saygı ve sevgı cercevesinde halledebilriz yapma böyle üzme beni lütfen!1 sdfghjklşipğü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yine ne yaptım ya =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben xwhiplashx in sevgilisi olsam gider vururdum o hatunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar